Blomsma Print & Sign Blog

Vloerstickers en looproute stickers voor social distancing op het kantoor

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 11-mei-2020 15:37:40

Wanneer u het gebruik van looproute vloerstickers, stickers en bewegwijzering op de vloer van uw kantoor overweegt, is het een goed idee om te bepalen wat het type vloeroppervlak is, hoeveel voetverkeer er plaatsvindt, de reinigingsfrequentie en in welke mate er (industrieel) materieel over heen rijdt op de dagelijkse basis.

3 manieren om met signing personeel te informeren en motiveren

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 22-apr-2020 14:25:20

Signing en design in een werkomgeving zijn 2 belangrijke elementen die een grote rol spelen bij het motiveren en inspireren van het personeel. Uw personeel is een van de belangrijkste factoren binnen het bedrijf, zo niet dé belangrijkste. Voor het creëren van meer betrokkenheid, wordt van personeel niet alleen kennis over de producten en diensten verwacht, maar ook dat men zich verbonden voelt met de missie en visie van het bedrijf. Het verhaal van het bedrijf, de combinatie van historie, identiteit, visie en missie is belangrijk om ook via het pand zelf te communiceren zodat men hier dagelijks mee wordt geconfronteerd. Het voelen van verbondenheid is belangrijk voor een goede werksfeer en trouwe medewerkers.

Vrachtwagenbelettering voor meer naamsbekendheid

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 12-mrt-2020 10:10:04

Vrachtwagens fungeren als visitekaartje van het bedrijf. Het trekt de aandacht wanneer de wagen rijdt, maar ook als deze ergens geparkeerd staat. Hierdoor komt uw merk onder de aandacht bij veel (potentiële) klanten, bezoekers en consumenten en draagt het op deze manier bij aan de merkbekendheid. De belettering van de vrachtwagen kan compleet naar wens uitgevoerd worden met onder andere een merknaam, boodschap of product. Er zijn een aantal voordelen die door vrachtwagenbelettering ontstaan:

3 tips om de doelgroep te bereiken met vrachtwagen belettering

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 6-nov-2018 13:49:34

Vrachtwagens zijn voortdurend onderweg om goederen te transporteren van A naar B. Doordat een vrachtwagen zoveel onderweg is, is het ideaal om als bedrijf gebruik te maken van deze rijdende billboard om uw merk te promoten. Een vrachtwagen wordt vaak en goed gezien op de weg door uw doelgroep en door potentiële klanten. De belettering is groot en van alle kanten zichtbaar. Het biedt een groot bereik en mogelijkheden voor indrukwekkende promotie. Maar wat kunt u nou het beste op de vrachtwagen communiceren? Hieronder geven wij u 3 tips over hoe u het beste de doelgroep kunt bereiken door middel van vrachtwagen belettering.

Bedrijfswagens bestickeren: De klus is groot dus begin klein

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 3-nov-2017 12:43:03

Door de omvang van het wagenpark ligt er voor veel bedrijven een drempel om over te stappen naar een andere bedrijfswagen bestickeraar. Ontevreden zijn over de huidige bestickering/belettering is één, maar daadwerkelijk overstappen blijkt niet altijd een logisch gevolg. Want verkopen alle beletteraars niet hetzelfde kunstje? Zijn ze wel zo goed als ze zeggen dat ze zijn? Hoe onderscheidt een goede bedrijfswagen bestickeraar zich? Om deze onzekerheden weg te nemen hebben wij Ron Teeuw, specialist binnen de Blomsma Groep in o.a. restylingsprojecten, om opheldering gevraagd.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd