RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

4 voorbeelden van originele en effectieve bewegwijzering

Posted by Jan Peter Verheuvel on 16-okt-2019 16:02:25

Find me on:

Duidelijke bewegwijzering helpt bezoekers om hun weg te vinden op een bedrijfsterrein, zowel binnen als buiten. Sommige bedrijven hebben meerdere ingangen voor verschillende afdelingen. Voor bezoekers kunnen dat soort situaties zorgen voor onduidelijkheid of verwarring en dat heeft een negatief effect op de klantbeleving. Met goede bewegwijzering kunt u uw bezoekers en medewerkers van dienst zijn. In deze blog bespreken we 4 originele en effectieve voorbeelden van bewegwijzering.

Interne bewegwijzering op werkschip ACTA Centaurus

Blomsma Print & Sign mocht het werkschip ACTA Centaurus voorzien van interieurdecoratie en interne bewegwijzering. Het is voor het personeel aan boord belangrijk om te weten waar zij zich bevinden op het schip. De interne bewegwijzering geeft onder andere aan op welk dek men zich bevindt en waar de vergaderruimtes en eetruimtes zijn. Daarnaast zijn op de deuren van de slaapcabines kamernummers bevestigd, zodat de personeelsleden makkelijk hun kamer kunnen vinden. Benieuwd naar dit project? Klik dan hier: ACTA Centaurus.

Bewegwijzeringsborden voor een duidelijke routing

Bedrijfsterreinen zijn vaak grote terreinen met veel verschillende bedrijven. Voor bezoekers kan dit soms onoverzichtelijk zijn, zeker voor bezoekers die daar voor het eerst komen. Het plaatsen van bewegwijzeringsborden op het hele terrein zorgt voor meer duidelijkheid en overzicht. Bekijk het volledige project van bewegwijzeringsborden op het bedrijfsterrein in de projectgallery.

bewegwijzering leverancier

Tijdelijke bewegwijzering op fietspaden in Utrecht

In dit project heeft Blomsma Print & Sign tijdelijke stickers gemonteerd op fietspaden in Utrecht om te onderzoeken wat fietsers belangrijker vonden, namelijk “Rijk of Gezond”. De tijdelijke bewegwijzering had het doel om fietsers te stimuleren om meer gebruik te maken van een andere route. Tijdelijke bewegwijzering is ideaal wanneer voor een korte periode de route of weg verandert. Klik voor meer informatie over het project op tijdelijke bewegwijzeringstickers.

Voor meer informatie over tijdelijke bewegwijzering kunt u ook onze blog lezen over tijdelijke signing en bewegwijzering.

tijdelijke bewegwijzering

Reclamezuil bij ingang van een pand

In dit project hebben wij een reclamezuil geplaatst bij het Bastion gebouw in Den Bosch. Deze vorm van bewegwijzering geeft aan welke bedrijven in het gebouw zijn gevestigd. Het bijzondere aan deze zuil is het materiaal wat gebruikt is. Er is gekozen voor een zuil met Cortenstaal, waardoor de zuil helemaal aansluit op de uitstraling van het markante en historische Bastion gebouw. Bekijk het volledige project van de zuil bij ingang Bastion gebouw in de projectgallery.

bewegwijzering zuil ingang

Wilt u interne of externe bewegwijzering voor uw bedrijf of pand? Wij helpen u graag met een plan op maat. Neem gerust contact op met één van onze projectleiders.

REAGEER OP DEZE BLOGPOST