RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

5 redenen voor het toepassen van fotowanden in het kantoor

Posted by Jan Peter Verheuvel on 4-mrt-2020 9:34:20

Find me on:

Naast het feit dat fotowanden een  leuke en mooie decoratie zijn, hebben ze ook een goede invloed op de werk-, leer- en leefomgeving. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt; van plaatsingen op verschillende ondergronden tot verschillende formaten en verschillende beelden. Wij bieden passende oplossingen voor al uw wensen. Fotowanden hebben vele voordelen, waaronder de volgende:

1. Positief effect op de werksfeer, motivatie en leefomgeving

Meerdere onderzoeken en praktijkcases wijzen uit dat sfeerdecoraties en fotowanden een stimulerende werking hebben op onder andere de werkhouding, koopgedrag, studeren en zelfs op het genezingsproces van patiënten. Vrolijke en inspirerende beelden op de wanden geven een positieve sfeer aan het pand.

2. Betere productiviteit op de werkvloer

Doordat fotowanden een positief effect op de werksfeer en motivatie hebben, zal dit ook de productiviteit op de werkvloer verhogen. Door een fijne sfeer zullen de medewerkers in een goede workflow komen waardoor de productiviteit stijgt.

3. Toepassing op akoestische panelen

Naast de decoratieve, werksfeer- en productiviteit verhogende motieven, kunnen fotowanden ook op akoestische panelen geplaatst worden. Deze akoestische panelen absorberen het omgevingsgeluid waardoor de akoestiek in het pand verbetert. Ook dragen akoestische panelen bij aan de veiligheid en privacy. Ze zijn los te plaatsen als afscheidingswanden. Op deze manier kunnen vergaderruimten, wacht- en spreekruimten maar ook flexplekken een rustige en besloten omgeving worden.

4. Fotowanden zijn tijd- en kostenbesparend

In vergelijking met andere producten zijn fotowanden een stuk gemakkelijker en sneller aan te brengen. Ook zijn fotowanden relatief laag geprijsd waardoor het een aantrekkelijk product is.

5. Fotowanden geven karakter aan een kantoorruimte

Wij kunnen uw fotowand(en) een unieke look geven waardoor het volledig aansluit bij uw merk. Door projecten tot leven te brengen op de wanden, zal uw visie duidelijk zichtbaar zijn. De fotowanden helpen mee aan het creëren van een inspirerende en merkversterkende werkomgeving. Ook zullen bezoekers en klanten gelijk een goede beleving krijgen als zij uw pand bezoeken.

Fotowanden in kantoor

 

Fotowanden op een kantoor of zorginstelling

Wilt u graag een impressie krijgen van uw foto of ontwerp in een echte werkomgeving? Stuur dan uw ontwerp naar fotowand@blomsma.nl en wij sturen u een impressie van hoe uw foto tot zijn recht komt in een werkomgeving. Qua omgeving/setting heeft u de keuze uit: een zorgomgeving, retail, hotel/lobby, een vergaderruimte, liftruimte, receptie, fitness ruimte en werkruimte. Geeft u bij het sturen van uw (rechtenvrije) foto a.u.b. aan in welke ruimte u de fotoimpressie gemaakt wilt hebben. Hierboven ziet u daarvan 4 voorbeelden. 

Om een impressie te krijgen van hoe een fotowand een positief effect kan hebben op bijvoorbeeld uw werkruimte, zijn er hieronder 4 verschillende afbeeldingen toegepast op dezelfde ruimte. Zo is te zien dat elke ruimte naar wens kan worden gestyled om zo de juiste uitstraling te krijgen.

Fotowanden en muurprints op kantoor

Fotowanden en muurdecoratie kantoor

Enthousiast geworden over de eindeloze mogelijkheden met fotowanden? Reageer door middel van onderstaand formulier of neem contact op met onze projectleiders.

REAGEER OP DEZE BLOGPOST