RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

5 voordelen van lichtreclame tijdens donkere dagen

Posted by Nicky Smol on 20-okt-2022 8:34:52

De dagen worden langzaam maar zeker weer korter, donkerder en kouder. Een goed moment om na te denken over uw buitenreclame, en met name of u deze wel of niet moet verlichten. Verlichte buitenreclame heeft een aantal mooie voordelen die we in deze blog graag met u delen.


mclaren


1. Een verhoogde zichtbaarheid gedurende de hele dag

Verlichte buitenreclame valt niet alleen beter op in de avond of nacht, maar ook tijdens donkere, regenachtige dagen. En daar hebben we er in Nederland aardig wat van helaas. Is uw bedrijf ook nog eens geopend in de avonden? Dan is het zeker raadzaam om lichtreclame te overwegen. Lichtreclame springt eruit en geeft u meer zichtbaarheid en naamsbekendheid.

2. Een betere zichtbaarheid vanuit de verte

Ligt uw bedrijf niet direct aan een gangbare weg, en is de locatie misschien wat moeilijker vindbaar? Dan kan lichtreclame bijdragen aan een betere vindbaarheid! Lichtreclame is op afstand namelijk goed te zien.

Zit u overigens wel aan een doorgaande weg met veel verkeer? Dan kan lichtreclame bijdragen aan een grotere naamsbekendheid, doordat veel langskomend verkeer uw lichtreclame zal zien!

college-1

Bekijk hier al onze lichtreclame projecten.


3. De uitstraling van uw merk verbeteren

Eerlijk is eerlijk, een goed gemonteerde, mooie lichtreclame straalt professionaliteit uit. Daarmee draagt lichtreclame bij aan een betere uitstraling van uw merk. Uw logo en andere merkelementen zien er aantrekkelijk uit wanneer ze worden verlicht met prettige en duurzame LED verlichting.

4. Verhoog uw naamsbekendheid

We noemden het eerder al, maar een goede lichtreclame draagt bij aan naamsbekendheid. Zelfs wanneer uw bedrijf s’avonds of in het weekend gesloten is, zal lichtreclame bijdragen aan de naamsbekendheid omdat deze 24/7 zichtbaar is. Het verkeer rondom uw lichtreclame staat namelijk nooit stil. Herinner omstanders en doorgaand verkeer aan het bestaan van uw bedrijf en onderscheid uzelf van concurrentie!

anicura

5. Lichtreclame met LED is duurzaam en kosteneffectief

Niet alleen is LED reclame een duurzame optie voor het verlichten van uw buitenreclame, bij Blomsma Print & Sign zorgen we er ook voor dat we de juiste materialen gebruiken voor uw reclame-uitingen. Deze duurzame materialen worden bovendien duurzaam geproduceerd in eigen beheer.

Daarnaast bespaart u kosten met uw LED lichtreclame, doordat u veel energie zult besparen. Led gebruikt namelijk zo’n 80% minder energie dan traditionele verlichting. LED is bovendien laag in stroomverbruik en ook nog eens gemakkelijk te recyclen.

Kies dus voor duurzaamheid en bespaar tegelijkertijd kosten!

 

Meer lezen over lichtreclame? Download dan gratis onze Lichtreclame white paper!

 

 

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van lichtreclame? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST