RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Bedrijfswagens bestickeren voor naamsbekendheid

Posted by Nicky Smol on 14-feb-2022 9:43:08

Uw wagenpark is meer dan alleen maar uw logistiek. Vergroot uw naamsbekendheid en maak van uw bedrijfswagen uw visitekaartjes met professionele fleetmarking van Blomsma Print & Sign.

Wat past het best bij uw wagenpark? Gaat u voor autobestickering of voor een gehele carwrap? Of bent u op zoek naar een tijdelijke bestickering voor uw reclame-uiting? De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze specialisten helpen u graag verder.


Wat is fleetmarking?

Fleetmarking is, simpel gezegd, het bestickeren van een wagenpark. Fleet betekent namelijk vloot of wagenpark. Door fleetmarking in te zetten gebruikt u dus uw bedrijfswagens als reclame-uiting. En dat is ontzettend slim, want zo maakt u van uw bedrijfswagens uw visitekaartjes.

Een wagenpark is dus meer dan alleen maar logistiek. Door uw bedrijfswagens te laten bestickeren of wrappen zorgt u voor een duidelijke en herkenbare huisstijl. Dit zorgt voor een betere naamsbekendheid en straalt direct professionaliteit uit. Voeg een simpele QR-code toe aan uw bestickering, en uw klanten zijn dichterbij dan ooit!

van dorp

Wagenparkbestickering Van Dorp door Blomsma Print & Sign.

Wagenpark laten bestickeren of wrappen?

U wilt dat uw wagenpark er representatief uitziet en kiest voor fleetmarking. Een uitstekend idee! Maar hoe nu verder? Allereerst is het belangrijk om te bedenken of u uw wagenpark wilt bestickeren/beletteren of wrappen. Maar wat is precies het verschil?

Bestickeren of beletteren van uw wagenpark

Afhankelijk van het ontwerp bestickeren onze 3M-, Avery- en VCA-gecertificeerde monteurs iedere auto. Zij gebruiken hiervoor professionele snijvinyl die gerenommeerde fabrikanten van zelfklevend vinyl. Deze 'stickers' worden door onze monteurs op professionele wijze op uw voertuig geplakt.

Carwrapping

Bij het wrappen van auto's pakken wij uw auto compleet in met speciale folies. Anders dan losse stickers krijgt uw auto dus een heel nieuw, flitsend 'jasje'. Het full wrap bestickeren van uw auto of bedrijfswagen is kwalitatief nauwelijks te onderscheiden van spuitwerk. Dit is mogelijk omdat we bij Blomsma alleen werken met gecertificeerde specialisten en hoogwaardige foliesoorten van o.a. 3M.

Bovendien is carwrapping financieel voordelig voor u! Bij verkoop of inruil (na afloop van het leasecontract) moeten voertuigen in oorspronkelijke kleur worden aangeboden. Door te kiezen voor carwrapping in plaats van spuitwerk, wordt de restwaarde van de leaseauto's verhoogd.

total H2O
Promotionele carwrap voor Toyota door Blomsma Print & Sign.

Tijdelijke autobestickering als campagne

Voertuigen hebben een hoge attentiewaarde en contactfrequentie. Het is dan ook geen verrassing dat ze vaak worden ingezet door reclame- en mediabureaus. Ze kunnen een ondersteunende rol bieden voor promotie voor evenementen, een nieuw tv-programma of een nieuw product. 

Bij promotionele acties gaat het meestal om een bepaalde periode waarin het promotie- of 
demomateriaal in het straatbeeld aanwezig moet zijn. Hierbij is het van belang dat er snel kan worden geschakeld. Bij Blomsma Print & Sign is dat geen probleem. We zijn het gewend om snel te schakelen en hebben veel ervaring met tijdelijke reclame en autobestickering.

Professionele én persoonlijke begeleiding

Uw belangen staan bij Blomsma Print & Sign altijd voorop. Daarom krijgt u bij ons altijd een vaste, professionele contactpersoon toegewezen. Samen maken we een planning en bepalen we de locatie van de werkzaamheden. Daarnaast blijft deze contactpersoon voor u beschikbaar gedurende het hele proces. 

Voordeel voor terugkerende klanten

Nadat wij uw eigen klantportal voor u hebben ingericht, kunt deze gebruiken om snel nieuwe bedrijfswagen bestickering bij ons te bestellen die al klaar staat in deze portal. Hiermee zorgen we voor consistentie en reduceren we de kans op fouten. Desgewenst werken wij samen met merkdealers en bedrijfswagen-inrichters om u als wagenparkbeheerder volledig te ontzorgen.

 

carwrapruimte

Onze speciale carwrap-ruimte in Zoetermeer.

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen belettering en wrapping?
Bij het bestickeren of beletteren gebruiken we losse stickers die op uw voertuig worden bevestigd. Als u kiest voor carwrapping, wordt uw volledige voertuig omhult door folie. Dit 'jasje' doet niet af aan spuitwerk en is bovendien gemakkelijk te verwijderen (door professionals). 

Is de grootte van mijn wagenpark een probleem?
Nee, de grootte van uw wagenpark is geen enkel probleem. U kunt bij Blomsma Print & Sign terecht voor privé bestickering van uw eigen auto, bestickering van uw gehele wagenpark of zelfs het bestickeren van vrachtwagens of treinen. 

Kan mijn wagenpark ook op eigen locatie worden bestickerd?
Ja zeker! In overleg met u bepalen we de locaties waar de werkzaamheden plaatsvinden. Dat kan op een door u gewenste locatie, maar ook bij Blomsma in Zoetermeer. Ons bedrijfspand heeft namelijk ruime, geconditioneerde werkhallen. 

 

Benieuwd naar andere bedrijven die kozen voor onze fleetmarking? Bekijk al onze projecten in de gallery.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder.

 

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST