RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Bescherm uw treinstel tegen graffiti met treinbestickering

Posted by Chanel Bronsgeest on 20-dec-2022 10:03:02

Een treinstel heeft onderweg naar bestemming, maar ook bij stilstand, veel te verduren. Weersomstandigheden of vandalisme kunnen zorgen voor beschadigingen aan de lak van uw locomotieven. Maar ook graffitispuiters zijn een doorn in het oog van spoorwegmaatschappijen. Dat is precies de reden dat veel van deze maatschappijen tegenwoordig kiezen voor treinbestickering.

Wat is treinbestickering precies? 

Treinbestickering is het beplakken van een trein met speciale folies. Deze folies zijn vaak een reclame-uiting, maar dienen ook als bescherming voor uw locomotieven. Zeker bij volledige trainwrapping, waarbij uw volledige treinstel wordt voorzien van een nieuw ‘jasje’.

Treinen beschermen tegen graffiti

De speciaal ontwikkelde anti-graffiti toplaag van 3MTM zorgt ervoor dat uw locomotieven beschermd zijn tegen vandalisme en graffiti. Deze folies zijn op alle oppervlakken van uw trein aan te brengen, inclusief de neus.

Het verwijderen van graffiti op treinstellen kan een lastige klus zijn. Gelukkig besparen de speciale anti-graffiti folies u een hoop schoonmaak en onderhoudskosten. Bovendien beschermt de laag ook tegen andere vormen van vandalisme, krassen én Uv-straling (kleurverandering).

montage

Andere voordelen van treinbestickering

Zoals u vast weet, veranderen treinstellen vaak van eigenaar of leasecontracthouder. In veel gevallen moet een trein dan deels of in zijn geheel worden aangepast. Vroeger werden deze locomotieven dan gespoten, maar tegenwoordig kan het ook anders!

Door onze speciale folies kunt u gemakkelijk uw trein laten bestickeren of volledig laten wrappen. De folies kunnen achteraf weer gemakkelijk door ons worden verwijderd, zodat uw trein in originele staat kan worden geretourneerd.

trein2

Een ander bijkomend voordeel is het milieu. Folies gebruiken in plaats van ver levert namelijk veel minder CO2 uitstoot op. U kunt ook kiezen voor speciale zonwerende folies op de ramen van uw treinstel, waardoor de temperaturen binnen minder oplopen en u minder vaak de airconditioning nodig heeft. Ook dit verlaagt de CO2 uitstoot.

Meer lezen over de mogelijkheden van treinbestickering?

REAGEER OP DEZE BLOGPOST