RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Deze zaken kunt u inzetten rondom de feestelijke opening van uw pand of winkel

Posted by Jan Peter Verheuvel on 26-mrt-2020 13:26:26

Find me on:

Voor de aankondiging en het zichtbaar maken van uw Grand Opening, oftewel feestelijke opening, zijn er verschillende producten die u kunt inzetten om de feestelijke opening aan te kondigen of uw pand aan te kleden. U wilt zoveel mogelijk mensen bereiken met de aankondiging van uw Grand Opening, of het nou gaat om de opening van een nieuw pand, een nieuw bedrijf of een nieuwe winkel.

Naast alle digitale marketingkanalen, zal u voornamelijk gebruik willen maken van slimme en pakkende signing/buitenreclame. Deze vorm van reclame wordt vaak weken voor en na de officiële opening gebruikt. De voornaamste reden dat deze manier van reclame wordt ingezet is dat het bijdraagt aan het vergroten van de bekendheid van zowel uw bedrijf/merk als de opening. Naast het trekken van aandacht is het ook een manier om informatie te verschaffen. U kunt, naast uw naam, ook andere aspecten in uw signing opnemen. Hieronder enkele voorbeelden:

1. Reclameborden

Een veel voorkomende manier voor het trekken van aandacht en het creëren van een grotere naamsbekendheid is de inzet van reclameborden. Reclameborden zijn in verschillende maten en soorten leverbaar. Naast de informerende functie hebben de reclameborden ook een verkoopfunctie. Voor uw feestelijke opening kan verschillende informatie op de borden gezet worden, maar kunt u ook voor opvallende kleuren en designs kiezen om uw reclamebord op te laten vallen. Het voordeel van reclameborden is dat het bord (bijna) overal geplaatst kan worden. Voor de verschillende vormen van reclameborden kunt u een kijkje nemen op onze website.

2. Lichtreclame

Een andere manier om de aandacht te trekken en de naamsbekendheid te vergroten is de inzet van lichtreclame. Lichtreclame kan vaak niet zo uitgebreid als een reclamebord, en bevat vaak minder gedetailleerde informatie. Echter, een groot voordeel van lichtreclame is dat het heel opvallend is, zowel overdag maar ook ’s avonds. Lichtreclame kan naar eigen wens ingevuld worden met bepaalde kleuren, formaten en grootten. De inzet van lichtreclame om uw feestelijke opening bekend te maken kan leiden tot heel veel bekijks en aandacht omdat gebruik van licht in uw reclame veel zal opvallen. Lichtreclame kan echter wel alleen in of rondom uw pand ingezet worden. Voor de verschillende vormen van lichtreclame kunt u terecht in onze productpagina.

Om te bepalen of de ideale soort lichtreclame voor uw grand opening led of neon is, leest u in dit blog.

20181018_153937-1

3. Gevelreclame door middel van folie

Een andere vorm van reclame die u in kunt zetten is het gebruik van gevelreclame. Door (printbare) zelfklevende folies te voorzien van uw logo of uiting, tovert u een saaie buitengevel om tot een echte blikvanger. Met deze folies kan van uw gevel een reclamedrager ter promotie van de feestelijke opening gemaakt worden. De (hoog kwalitatieve) folies kunnen naar eigen wens ingevuld worden met de gewenste grootte, teksten, kleuren en design. Voor de verschillende vormen van geveldecoratie met folie kunt u terecht op onze productpagina.

honda e 500x500 beachclub8 500x500

 

Heeft u advies nodig voor de inzet van onze signing producten rondom uw grand opening/feestelijke opening van uw pand of winkel? Neem dan contact op met onze specialisten of vul onderstaand contactformulier in.

REAGEER OP DEZE BLOGPOST