RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Creëer privacy onderweg met geblindeerde autoruiten

Posted by Nicky Smol on 3-aug-2022 14:54:24

Nieuw glas laten plaatsen in uw voertuig is bij Blomsma Print & Sign niet nodig om privacy te creëren. Met onze speciale folies kunnen uw eigen ruiten gewoon blijven zitten. Deze glasfolies zijn op een later moment ook weer gemakkelijk te verwijderen. Perfect als u een leaseauto heeft of als u slechts op zoek bent naar tijdelijke blindering van uw ramen. Maar ook als u simpelweg niet de hoogste prijs wilt betalen!

Folies in hoogwaardige kwaliteit

Natuurlijk kunt u raamfolies om uw autoramen te blinderen zelf online bestellen en plakken, maar wees u ervan bewust dat de kwaliteit van deze folies vaak te wensen overlaten. De materialen krimpen, scheuren en verkleuren en hebben bovendien vaak een lijmlaag die snel weer loslaat. Daarnaast is het plakken van folies zonder oneffenheden en/of luchtbellen lastiger dan u misschien denkt. Kies daarom altijd voor een bedrijf met vakkundig personeel en een hoogwaardige productkwaliteit van folies.

 

auto


Hoe donker mogen autoruiten zijn?

In de Nederlandse wetgeving is opgenomen dat de voorste ruiten (voor de B-stijl) een minimale lichtdoorlatendheid van 55% moeten hebben. Voor de achterste ruiten geldt deze regel niet, mits het voertuig is voorzien van een rechterbuitenspiegel. Veel ruiten worden vanuit de fabriek al getint geleverd en zijn dus nooit 100% lichtdoorlatend.

Blomsma adviseert u daarom graag welke folies geschikt zijn om uw ramen mee te laten blinderen. Zo weet u zeker dat u altijd aan de Nederlandse wetgeving voldoet, en u niet in problemen komt op de weg.


Autobestickering

Bij Blomsma Print & Sign doen we meer dan alleen autoramen blinderen. Wellicht heeft u ook interesse in het laten beletteren of wrappen van uw auto? Na het bekijken van onze website nog steeds vragen? Neem dan vooral contact met ons op! Onze experts staan u graag vrijblijvend te woord.

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST