RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Tijdelijke signing voor events & pop-ups

Posted by Nicky Smol on 1-sep-2022 14:50:31

Organiseert u binnenkort een tof evenement voor uw merk? Of overweegt u een pop-up store? Lees dan vooral even deze blog voor de toffe mogelijkheden van onze tijdelijke signing.

Event aankleding met tijdelijke signing

De organisatie van een evenement neemt een hoop tijd in beslag. Veel bedrijven geven dit werk dan ook (deels) uit handen. Bijvoorbeeld als het gaat om de aankleding van het evenement. Bij Blomsma Print & Sign hebben we veel ervaring met deze vorm van tijdelijke signing.

De mogelijkheden van onze tijdelijk signing zijn bijna onbeperkt. U kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het voor u realiseren. Een paar mooie voorbeelden van tijdelijke signing voor evenementen zijn:

  • Spandoeken en vlaggen
  • Glasdecoratie op ramen of windschermen
  • Het wrappen van interieur met tijdelijke folies
  • Promotiematerialen zoals wijnglazen en wijnkoelers met uw logo
  • (tijdelijke) bestickering van uw voertuigen
  • Blow-ups van uw producten of andere creatieve sfeerdecoraties

nikkie

 

Toffe graphics en inspirerende prints met vinyl folies

U heeft ze vast wel eens gezien tijdens het bezoek aan een van onze grote steden: een pop-up store. Pop-up stores zijn tijdelijke winkels ter promotie van een merk of product, geheel gekleed in de huisstijl van het merk of van het product.

Omdat pop-up stores van tijdelijke aard zijn, is het voor veel bedrijven belangrijk om naar het kostenplaatje te kijken en deze zo laag mogelijk te houden. Door folies in te zetten met toffe graphics en inspirerende prints kunt u de prijzen laag houden. Bestaand meubilair kan namelijk ‘gewrapt’ worden met folies, waarmee u een saaie bestaande winkel omtovert in een toffe pop-up store!

coolblue1

Creëer bekendheid en populariteit

Pop-up stores en evenementen zijn tijdelijke gebeurtenissen waarbij vaak exclusieve producten en/of diensten worden aangeboden. Dit maakt dat events en pop-up stores dé perfecte gelegenheid zijn om jouw merk of product bekender en populairder te maken. Maar je moet deze mensen natuurlijk met meer ‘lokken’ dan alleen een tof product of een goodie-bag. Hoe je dat doet? Je maakt de ultieme bezoekerservaring met toffe, tijdelijke signing!

Deze té leuke beelden ter inspiratie voor pop-up stores zijn trouwens van de themakamers die we hebben gerealiseerd voor onze klant Coolblue. Bekijk voor meer hier de projectcase!

coolblue2

 

Meer informatie?

Benieuwd wat Blomsma Print & Sign voor uw bedrijf kan beteken? We denken graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

 

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST