Sluiten Zoeken

Fotowanden en naadloos behang

Fotowanden zijn groot formaat foto’s of behang die een complete muur voorzien van een hoge kwaliteit print. De fotowanden van naadloos behang worden ook wel wandvisuals genoemd. Met fotowanden maak je van een saaie, kale muur gemakkelijk een sfeervolle wand. De perfecte manier om uw kantoor of receptie te decoreren of restylen!

Waarom kiezen voor fotowanden?

Fotowanden of wandvisuals kunnen variëren van creatieve en uitgesproken foto’s tot rustgevende en inspirerende beelden. Ze zijn bovendien geheel naar eigen inzicht en wensen in te vullen, zodat ze naadloos aansluiten op uw interieur en/of huisstijl. Het naadloze behang kan op bijna iedere ondergrond worden aangebracht, of de muur nu netjes gestuukt is of niet. Fotowanden kunnen zelfs worden aangebracht op hout en bakstenen muren!

Fotowanden hebben daarnaast een positief effect op de werksfeer. Een positieve werksfeer verhoogt de motivatie van werknemers geeft bezoekers een prettige bezoekerservaring. Fotowanden zijn bovendien laag in kosten en snel aangebracht, zonder last van verflucht of geluidoverlast. De opties zijn eindeloos en wanneer u de fotowand zat bent, zijn ze gemakkelijk te vervangen.

Heeft u last van geluidsoverlast? Dan kunt u ook overwegen om akoestische panelen te kiezen als wanddecoratie. Deze absorberen het omgevingsgeluid voor een prettigere weerkaatsing van geluiden.

Verschillende soorten fotowanden

Fotowanden en wandvisuals kunnen worden geprint op papier, Airtex, vinyl of textiel. Al deze opties zijn uit één deel te leveren, zodat u geen naden ziet in de print. Anders dan behang dat u zelf in de winkel kunt kopen, zult u dus geen strepen of oneffenheden zien in uw fotowand. Bovendien kunnen de prints direct op de muur worden aangebracht.

Of u nu op zoek bent naar een rustgevende fotowand voor in een wachtkamer, een inspirerende fotowand voor een themakamer of misschien wel een educatieve fotowand voor uw school… Bij Blomsa Velpa Sign kan het allemaal!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wanneer u kiest voor fotowanden of naadloos behang, wilt u natuurlijk dat deze lang meegaan. Bij Blomsma Velpa Sign werken we dan ook alleen met de hoogste kwaliteit prints. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het naadloos en professioneel aanbrengen van fotobehang. Daarbij waarborgen we altijd een veilige en hygiënische werkomgeving, door gebruik te maken van antibacteriële materialen in publieke ruimte en toiletten.

Benieuwd naar mooie voorbeelden van onze fotowanden en naadloos behang? Bekijk onze projecten in de projectgallery en laat u inspireren!

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.