Blomsma Print & Sign Blog

Verbeter de akoestiek van uw ruimte op een stijlvolle manier

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 4-jan-2023 9:28:29

Als u akoestische panelen op een goede manier inzet, kunnen ze zeer effectief zijn bij het oplossen van allerlei geluidsproblemen. Of het nu gaat om een restaurant, een kantoor of een museum.

Trends in Signing 2021

Geschreven door Nicky Smol op 18-aug-2021 15:03:18

Wanneer een professioneel signing-bedrijf kwalitatief werk levert, kan signing jaren meegaan. Daardoor zijn trends in signing niet zo uitbundig en wisselend als bijvoorbeeld interieur-trends. En dat is maar goed ook, want u wilt natuurlijk kiezen voor trends die over 5 jaar nog steeds up-to-date zijn! In deze blog leest u alles over de signing-trends voor de komende jaren.

De akoestiek op kantoor verbeteren met akoestische fotowanden

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 6-apr-2020 14:39:34

Heb je ooit aan de andere kant van een  (vergader-) tafel gezeten van iemand in een kantoor of restaurant en je kon ze nauwelijks verstaan omdat het overal zo luidruchtig was? Dat hebben we allemaal. Het is geen geheim dat lawaai echt hinderlijk kan zijn op plaatsen als restaurants, kantoren en collegezalen, waar verstaanbaarheid en sfeer een belangrijke rol spelen in het doel van de omgeving. Toch is het alleen merkbaar als deze locaties niet de tijd hebben genomen om de kwestie van de ruimte-akoestiek aan te pakken. We begrijpen dat niet elke plek is ontworpen met de akoestiek in gedachten, maar we kunnen u helpen om de akoestiek op uw kantoor of restaurant te verbeteren. In dit blog focussen we ons op zogenaamde akoestische fotopanelen. 

De 7 factoren voor een betere kantooromgeving

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 16-jul-2019 11:15:54

De impact van werkomgeving

De inrichting van de werkplek heeft een grote impact op de productiviteit van de medewerkers. Slimme directeuren en managers begrijpen dat het cruciaal is om de werkomgeving te zien als een zakelijk instrument binnen een bedrijf. De kernwaarden van een bedrijf worden versterkt door de werkomgeving. Dit heeft te maken met verschillende teams, functies en ontwerpelementen, die de cultuur, de waarden en het merk van het bedrijf juist weerspiegelen.

Renovatie van scholen - Creëer een inspirerende leeromgeving

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 17-mei-2018 9:46:20

Deze week (week 20, mei 2018) kwam het nieuws naar buiten dat de PO-Raad, VO-Raad en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) een gezamenlijk plan en afspraken gemaakt hebben over de renovatie van schoolgebouwen.

Akoestische panelen; mooi én functioneel

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 21-dec-2017 10:08:33

Akoestiek in kantoren vaak onderschat
De wetenschap over geluid gaat verder dan het analyseren van trillingen en geluidsgolven alleen. Wat voor effect heeft het geluid in de ruimte van een kantoor, wat doet dat met de klant of medewerker en is de galm goed, acceptabel of juist storend? Het hangt ook helemaal af van waarvoor de ruimte dient. Men spreekt vaak over “Wat een slechte akoestiek in deze ruimte”, maar waar heeft men het dan over? De ruimte moet gevormd worden om de doelgroep heen, wat zorgt voor optimale verspreiding van het geluid.

 

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd