Blomsma Print & Sign Blog

Contourmarkering

Geschreven door Nicky Smol op 11-jul-2022 15:26:01

Veel van de ongevallen in Nederland ontstaan door slechte zichtbaarheid en verkeerde inschatting van afstand, snelheid en grootte van het voertuig. Ongevallen die te maken hebben met een vrachtwagen, trekker, opleggers of aanhangers zijn vaak het gevolg van slecht zicht.

Contourmarkering kan deze ongelukken niet alleen voorkomen, het is zelfs verplicht voor vrachtwagens vanaf 7,5 ton. Voor trailers/aanhangers is dit zelfs al vanaf 3,5 ton. Maar ook voor andere 'grotere' voertuigen onder de 7,5 ton kunnen wij het u absoluut aanraden.

Zet uw stad op de kaart met City dressing

Geschreven door Nicky Smol op 29-jun-2022 14:01:45

Het woord zegt het eigenlijk al: City dressing is het ‘aankleden van je stad’. Maar hoe werkt dit dan precies?

Een consistente huisstijl met de juiste signing voor uw bedrijfspand

Geschreven door Nicky Smol op 22-jun-2022 9:05:16

Een huisstijl draagt bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf en/of uw merk. Toch zijn er veel bedrijven die hun huisstijl niet (volledig) doorvoeren in hun eigen bedrijfspand. Ze hebben een prachtige website met eigen logo, kenmerkende kleuren en een bepaald lettertype. Maar aangekomen bij het bedrijfspand is hier niets van terug te zien. Ontzettend zonde als je het ons vraagt, want de huisstijl van uw bedrijf draagt nu juist bij aan uw imago en uw naamsbekendheid!

‘’Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van de organisatie past en deze consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid van de organisatie versterkt en wordt de identificatie met de organisatie door de eigen medewerkers vergroot. Het is tevens een goede manier om je als organisatie te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.’’ communicatiecoach.com

Voorkom een wirwar van signing

Geschreven door Nicky Smol op 16-jun-2022 13:42:58

Wanneer u een locatie heeft waar u regelmatig klanten of bezoekers ontvangt, kan het erg nuttig zijn om hen van de juiste informatie te voorzien met signing en bewegwijzering. Te veel bordjes bij elkaar kunnen echter averechts werken. Door bezoekers te overspoelen met informatie, kan belangrijke informatie over het hoofd worden gezien. Zo komen bezoekers te laat op hun afspraak of raken ze overprikkeld en gestrest. Daarom geven wij u een handleiding om uw signing en bewegwijzering zo goed mogelijk op orde te hebben!

Reclamezuilen laten maken in 2022 - Uitstraling & functie

Geschreven door Nicky Smol op 3-feb-2022 10:20:30

Bij aankomst op een bedrijventerrein kan een mooie reclamezuil het verschil maken. Geef uw gasten een warm welkom en begeleid ze in stijl naar de juiste locatie. De reclamezuilen van Blomsma Print & Sign zijn van hoge kwaliteit, afgestemd op uw huisstijl en duurzaam geproduceerd!

Interactieve reclame met QR-codes

Geschreven door Nicky Smol op 25-jan-2022 9:05:00

QR-codes bestaan al sinds 1994. Het bekende zwartwitte vierkantje heeft de laatste jaren echter een enorme comeback gemaakt. En dat is niet zo gek, want de codes zijn ontzettend gemakkelijk in gebruik.

QR staat voor 'Quick Respons'. Door een QR-code te scannen kom je binnen enkele seconden automatisch op de bijbehorende websitepagina. Makkelijker kan bijna niet!

Waarom de QR de laatste jaren zo populair is geworden? Simpel: wie loopt er tegenwoordig niet met een smartphone op zak? En in een tijd waar potentiele klanten altijd druk zijn, is een QR code de perfecte manier om traffic naar je website te genereren.

5 reden om een Wayfinding expert in te huren voor uw bewegwijzering

Geschreven door Nicky Smol op 29-dec-2021 12:42:32

Het vinden van de weg in een onbekende ruimte kan voor sommige bezoekers een stressvolle ervaring zijn. Als bedrijf wilt u dit natuurlijk voorkomen. Wayfinding is, letterlijk vertaald, ‘de weg vinden’. Dit proces lijkt niet heel ingewikkeld. Maar de uitdaging zit het hem in het kiezen van de juiste focuspunten, het juiste materiaal en een professionele, mooie uitstraling van het geheel.

Er is online veel te vinden over het indelen en inrichten van een gebouw. Klantbeleving wordt hier echter vaak niet in meegenomen. Daarom kan een professionele Wayfinding expert voor u het verschil maken. Wayfinding is namelijk meer dan alleen maar bewegwijzering met een paar bordjes. Met goede Wayfinding creëer je rust door logische looproutes en een bijzondere bezoekervaring.

7 ideeën voor signing voor het MKB

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 23-apr-2021 9:36:44

Goede signing voor MKB-ers doet meer dan alleen aan voorbijgangers en klanten vertellen waar het bedrijf te vinden is – het helpt ook uw verhaal te vertellen en geeft informatie over uw gewenste imago. Om dat te bereiken dient uw signing/belettering idealiter net zo uniek te zijn als het merk of de organisatie die ze vertegenwoordigt.

Veiligheidsfolie vermindert persoonlijk letsel en materiële schade.

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 10-feb-2021 16:47:07

Glas is prachtig, maar brengt de nodige risico's met zich mee. Het is kwetsbaar en kan soms zelfs tot levensgevaarlijke situaties leiden. U moet er niet aan denken om er doorheen te vallen en uzelf te verwonden of dat het raam is ingeslagen en er is ingebroken. Verminder persoonlijk letsel en materiële schade met veiligheidsfolie.

 

Wat is uw DNA? Vertel het met uw interieur!

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 21-jan-2021 13:51:51

Blomsma Print & Sign verzorgt continu interieur restyling of -decoratie voor bedrijven, om zo het “DNA” of identiteit van de organisatie te vertalen in het interieur. Zo gaat het interieur van iets dat voorheen vooral functioneel was, naar een middel om ‘story telling’ te doen. Door gebruik te maken van diverse signproducten zoals fotowanden, folie toepassingen, bewegwijzering in de huisstijl, brengen wij een interieur tot leven!

 

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd