Blomsma Print & Sign Blog

Lobby signing zorgt voor een goede eerste indruk

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 1-jun-2021 15:45:22

Het woord 'lobby' in de context van een kamer heeft verschillende betekenissen. Het kan een gang of doorgang zijn die verschillende kamers verbindt, of een voorkamer zoals in de ontvangstruimte van een kantoor, of zelfs een foyer zoals in een theater of een hotel. Welke betekenis je ook neemt, een lobby is een plaats waar mensen tijd doorbrengen waardoor het precies de juiste plaats is om het merk en imago van een organisatie te presenteren en zelfs al een stuk van uw bedrijfs-DNA over te brengen.

 

Wat is printen nu eigenlijk? Terminologie uitgelegd

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 16-jul-2018 8:42:11

Vele vaktermen, terminologieën en woordspelingen worden gebruikt voor afdrukken en printen. Door de jaren heen zijn er heel wat printtermen de revue gepasseerd en voor de vakspecialist zijn deze eenvoudig te begrijpen. Maar hoe kijkt de gewone mens hier tegenaan? In deze blog kunt u meer lezen over de verschillende vaktermen die worden gebruikt, uitgelegd speciaal voor de beginner!

Printerior: maatwerk in het interieur met print

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 29-jun-2018 12:25:07

Printerior gaat over alles dat te maken heeft met print in het interieur van huizen, kantoren, zorginstellingen, hotels of restaurants.  We zien hierin muurvisuals, digitaal gedrukt textiel en kunst aan de muur geprint op materialen zoals hout, metaal, keramische tegels, glas en perspex.

Maak glasruiten op een eenvoudige manier veiliger met veiligheidsfolie

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 12-jun-2018 15:43:45

Als u om u heen kijkt ziet u overal glas. Mooi, functioneel, modern, ruimtelijk maar zeker ook gevaarlijk en uiterst breekbaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zegt men weleens, maar er is in sommige gevallen ook opzet in het spel, zoals bij inbraak.

De oplossing voor zowel een ongeluk als inbraak is het toepassen van een veiligheidsfolie. U voorkomt hiermee doorvallen, waardoor de kans op ernstig letsel aanzienlijk kleiner is. En u maakt het inbrekers een stuk moeilijker om binnen te komen en uw kostbaarheden mee te nemen.

Waarom ontruimingsplattegronden niet mogen ontbreken in uw bedrijf

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 6-jun-2018 13:04:43

Herinnert u zich nog de brand- en ontruimingsoefeningen op school vroeger? Alles achterlaten, snel en efficiënt naar een verzamelplaats lopen en de grootste lol hebben omdat er even een half uurtje geen les wordt gegeven.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd