Blomsma Print & Sign Blog

Interieur wrappen: alle voordelen op een rij!

Geschreven door Nicky Smol op 15-mei-2023 12:01:05

Interieur wrappen is een renovatietechniek waarbij speciale, zelfklevende vinylfolies worden gebruikt om oppervlakken in het interieur te renoveren of restylen. Deze folies zijn een geweldige oplossing voor het snel en eenvoudig renoveren van het uiterlijk van muren, meubels, trappen, gevels en meer!

Elektrische auto wrappen of bestickeren?

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 20-jan-2023 14:51:22

Vandaag de dag zien we meer elektrische auto’s op de weg dan ooit te voren. Dit zien wij ook terug in de autobestickering en carwrap opdrachten die wij binnenkrijgen. Nu is dit natuurlijk niet iets nieuws, al jaren bestickeren of wrappen wij onder andere Tesla’s. Deze elektrische auto zien wij regelmatig op onze werkplaats omgetoverd worden, de ene kleur nog mooier dan de andere.

Privacyfolies voor vergaderruimtes

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 17-jan-2023 12:00:00

Een kantoorruimte met veel ramen en glas zorgt voor een prettige lichtinval in uw pand. Maar een nadeel van veel glas is het gebrek aan privacy, zeker voor vergaderruimtes. Daarom wordt er in moderne panden vaak gebruik gemaakt van privacyfolies voor vergaderruimtes.

Contourmarkering

Geschreven door Nicky Smol op 11-jul-2022 15:26:01

Veel van de ongevallen in Nederland ontstaan door slechte zichtbaarheid en verkeerde inschatting van afstand, snelheid en grootte van het voertuig. Ongevallen die te maken hebben met een vrachtwagen, trekker, opleggers of aanhangers zijn vaak het gevolg van slecht zicht.

Contourmarkering kan deze ongelukken niet alleen voorkomen, het is zelfs verplicht voor vrachtwagens vanaf 7,5 ton. Voor trailers/aanhangers is dit zelfs al vanaf 3,5 ton. Maar ook voor andere 'grotere' voertuigen onder de 7,5 ton kunnen wij het u absoluut aanraden.

Een consistente huisstijl met de juiste signing voor uw bedrijfspand

Geschreven door Nicky Smol op 22-jun-2022 9:05:16

Een huisstijl draagt bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf en/of uw merk. Toch zijn er veel bedrijven die hun huisstijl niet (volledig) doorvoeren in hun eigen bedrijfspand. Ze hebben een prachtige website met eigen logo, kenmerkende kleuren en een bepaald lettertype. Maar aangekomen bij het bedrijfspand is hier niets van terug te zien. Ontzettend zonde als je het ons vraagt, want de huisstijl van uw bedrijf draagt nu juist bij aan uw imago en uw naamsbekendheid!

‘’Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van de organisatie past en deze consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid van de organisatie versterkt en wordt de identificatie met de organisatie door de eigen medewerkers vergroot. Het is tevens een goede manier om je als organisatie te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.’’ communicatiecoach.com

Voorkom een wirwar van signing

Geschreven door Nicky Smol op 16-jun-2022 13:42:58

Wanneer u een locatie heeft waar u regelmatig klanten of bezoekers ontvangt, kan het erg nuttig zijn om hen van de juiste informatie te voorzien met signing en bewegwijzering. Te veel bordjes bij elkaar kunnen echter averechts werken. Door bezoekers te overspoelen met informatie, kan belangrijke informatie over het hoofd worden gezien. Zo komen bezoekers te laat op hun afspraak of raken ze overprikkeld en gestrest. Daarom geven wij u een handleiding om uw signing en bewegwijzering zo goed mogelijk op orde te hebben!

Alles over DI-NOC interieurfolies

Geschreven door Nicky Smol op 17-nov-2021 8:39:02

De folies van DI-NOC bestaan al meer dan 70 jaar. Ze werden ooit groot in Japan, waar de folies populair waren als vervanger van hout. Inmiddels krijgt het portfolio van DI-NOC elke 2 jaar een update. Deze update bevat telkens nieuwe texturen die meegaan met de (interieur)trends. Zo zorgt 3M niet alleen voor betere technieken, maar ook voor telkens verrassende texturen.

Bij Blomsma Print & Sign werken we veel met de hoogwaardige folies van 3M, zo ook met DI-NOC. Maar wat is DI-NOC eigenlijk? En wat maakt DI-NOC folie zo uniek in vergelijking tot andere folies? In deze blog vertellen we u alles over DI-NOC.

Eén printer, twee afwerkingen: dat is de Colorado 1650

Geschreven door Nicky Smol op 14-okt-2021 9:33:32

Een van onze nieuwste printers is de Colorado 1650. De Canon Colorado 1650 is een zeer snelle printer, die snelheden behaalt van 159 m2 per uur. De 4 kleuren roll-to-roll printer beschikt over een unieke UVgel printtechnologie en heeft ingebouwde UV LEDlampen. Deze lampen zorgen ervoor dat de prints droog uit de printer komen en direct op een rol kunnen worden gedraaid.

Signing voor mensen met een beperking

Geschreven door Nicky Smol op 8-sep-2021 13:35:44

Signing is een manier van communiceren door middel van tekst en beeld. Het wordt dan ook vaak ‘visuele communicatie’ genoemd. Maar wat als je een (visuele) beperking hebt? In deze blog vertellen we wat u eraan kunt doen om uw signing te optimaliseren voor mensen met een beperking.

5 redenen voor het toepassen van fotowanden in het kantoor

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 4-mrt-2020 9:34:20

Naast het feit dat fotowanden een  leuke en mooie decoratie zijn, hebben ze ook een goede invloed op de werk-, leer- en leefomgeving. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt; van plaatsingen op verschillende ondergronden tot verschillende formaten en verschillende beelden. Wij bieden passende oplossingen voor al uw wensen. Fotowanden hebben vele voordelen, waaronder de volgende:

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd