Blomsma Print & Sign Blog

De invloed van instore signing op de aankoopbeslissing

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 24-mei-2023 9:42:00

Onlangs werden de resultaten van een nieuwe studie vrijgegeven die de naam draagt, "Shopper Decisions Made In-Store". De resultaten van dit onderzoek onthullen wat er echt gebeurt in 's werelds winkelstraten inzake het nemen van aankoopbeslissingen in de winkel en in hoeverre instore signing daar invloed op heeft.

Interactieve reclame met QR-codes

Geschreven door Nicky Smol op 25-jan-2022 9:05:00

QR-codes bestaan al sinds 1994. Het bekende zwartwitte vierkantje heeft de laatste jaren echter een enorme comeback gemaakt. En dat is niet zo gek, want de codes zijn ontzettend gemakkelijk in gebruik.

QR staat voor 'Quick Respons'. Door een QR-code te scannen kom je binnen enkele seconden automatisch op de bijbehorende websitepagina. Makkelijker kan bijna niet!

Waarom de QR de laatste jaren zo populair is geworden? Simpel: wie loopt er tegenwoordig niet met een smartphone op zak? En in een tijd waar potentiele klanten altijd druk zijn, is een QR code de perfecte manier om traffic naar je website te genereren.

Alles over DI-NOC interieurfolies

Geschreven door Nicky Smol op 17-nov-2021 8:39:02

De folies van DI-NOC bestaan al meer dan 70 jaar. Ze werden ooit groot in Japan, waar de folies populair waren als vervanger van hout. Inmiddels krijgt het portfolio van DI-NOC elke 2 jaar een update. Deze update bevat telkens nieuwe texturen die meegaan met de (interieur)trends. Zo zorgt 3M niet alleen voor betere technieken, maar ook voor telkens verrassende texturen.

Bij Blomsma Print & Sign werken we veel met de hoogwaardige folies van 3M, zo ook met DI-NOC. Maar wat is DI-NOC eigenlijk? En wat maakt DI-NOC folie zo uniek in vergelijking tot andere folies? In deze blog vertellen we u alles over DI-NOC.

Corona vloerstickers anderhalve meter afstand

Geschreven door Nicky Smol op 3-nov-2021 11:53:24

Nu de coronamaatregelen van de overheid opnieuw zijn aangescherpt en de anderhalve meter terug is van weggeweest, bent u wellicht weer op zoek naar mooie corona vloerstickers. U bent bij Blomsma Print & Sign aan het juiste adres voor COVID stickers en andere covid signing.

Eén printer, twee afwerkingen: dat is de Colorado 1650

Geschreven door Nicky Smol op 14-okt-2021 9:33:32

Een van onze nieuwste printers is de Colorado 1650. De Canon Colorado 1650 is een zeer snelle printer, die snelheden behaalt van 159 m2 per uur. De 4 kleuren roll-to-roll printer beschikt over een unieke UVgel printtechnologie en heeft ingebouwde UV LEDlampen. Deze lampen zorgen ervoor dat de prints droog uit de printer komen en direct op een rol kunnen worden gedraaid.

Signing voor mensen met een beperking

Geschreven door Nicky Smol op 8-sep-2021 13:35:44

Signing is een manier van communiceren door middel van tekst en beeld. Het wordt dan ook vaak ‘visuele communicatie’ genoemd. Maar wat als je een (visuele) beperking hebt? In deze blog vertellen we wat u eraan kunt doen om uw signing te optimaliseren voor mensen met een beperking.

Trends in interieurdecoratie Retail - Deel 1: Consumententrends

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 21-aug-2018 10:07:10

De trends in interieurdecoratie van retailers zijn gedreven door de behoeften van consumenten. Het is belangrijk om te weten welke trends spelen bij consumenten, zodat deze doorgevoerd kunnen worden en een invulling krijgen in het interieur. Creëer een belevenis waardoor consumenten uw winkel aantrekkelijker vinden en eerder een bezoek brengen. 

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd