Blomsma Print & Sign Blog

Corona vloerstickers anderhalve meter afstand

Geschreven door Nicky Smol op 3-nov-2021 11:53:24

Nu de coronamaatregelen van de overheid opnieuw zijn aangescherpt en de anderhalve meter terug is van weggeweest, bent u wellicht weer op zoek naar mooie corona vloerstickers. U bent bij Blomsma Print & Sign aan het juiste adres voor COVID stickers en andere covid signing.

Eén printer, twee afwerkingen: dat is de Colorado 1650

Geschreven door Nicky Smol op 14-okt-2021 9:33:32

Een van onze nieuwste printers is de Colorado 1650. De Canon Colorado 1650 is een zeer snelle printer, die snelheden behaalt van 159 m2 per uur. De 4 kleuren roll-to-roll printer beschikt over een unieke UVgel printtechnologie en heeft ingebouwde UV LEDlampen. Deze lampen zorgen ervoor dat de prints droog uit de printer komen en direct op een rol kunnen worden gedraaid.

Signing voor mensen met een beperking

Geschreven door Nicky Smol op 8-sep-2021 13:35:44

Signing is een manier van communiceren door middel van tekst en beeld. Het wordt dan ook vaak ‘visuele communicatie’ genoemd. Maar wat als je een (visuele) beperking hebt? In deze blog vertellen we wat u eraan kunt doen om uw signing te optimaliseren voor mensen met een beperking.

Veiligheidsfolie vermindert persoonlijk letsel en materiële schade.

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 10-feb-2021 16:47:07

Glas is prachtig, maar brengt de nodige risico's met zich mee. Het is kwetsbaar en kan soms zelfs tot levensgevaarlijke situaties leiden. U moet er niet aan denken om er doorheen te vallen en uzelf te verwonden of dat het raam is ingeslagen en er is ingebroken. Verminder persoonlijk letsel en materiële schade met veiligheidsfolie.

 

Wat is uw DNA? Vertel het met uw interieur!

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 21-jan-2021 13:51:51

Blomsma Print & Sign verzorgt continu interieur restyling of -decoratie voor bedrijven, om zo het “DNA” of identiteit van de organisatie te vertalen in het interieur. Zo gaat het interieur van iets dat voorheen vooral functioneel was, naar een middel om ‘story telling’ te doen. Door gebruik te maken van diverse signproducten zoals fotowanden, folie toepassingen, bewegwijzering in de huisstijl, brengen wij een interieur tot leven!

 

Saaie Tesla kleur? Met een carwrapping maken wij hem tot een echte eye-catcher!

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 14-jan-2021 12:32:21

De Tesla, u heeft ze vast wel gezien en ze zijn bijna allemaal dezelfde kleur. Dat komt omdat Tesla helaas in maar 5 kleuren geleverd wordt en deze zijn ook niet zo spectaculair. In deze blog komt u erachter hoe u uw elektrische monster kunt laten opvallen en deze een sportievere of exclusievere look kunt geven d.m.v. car wrapping! Zo kunt u van een standaard Tesla, uw eigen custom Tesla maken.

 

4 tips voor effectieve wayfinding! [Leestijd: 3 min]

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 8-sep-2020 16:36:44

 

Wat is wayfinding?

Letterlijk vertaald, betekent wayfinding “de weg vinden”, maar is beter bekend als 'Bewegwijzering', als onderdeel van de “signage” (signing) in een gebouw met als doel bezoekers zo snel mogelijk naar hun bestemming te leiden. Door middel van wayfinding (en signage) raakt uw bezoeker of medewerker nooit meer de weg kwijt op uw terrein of in uw gebouw.

Vanaf het moment dat uw bezoeker aankomt in uw pand tot het moment van weggaan, kan wayfinding de bezoekervaring (experience) maken of breken. Een effectief wayfinding systeem in een pand helpt bij het creëren van een efficiënte route naar de bestemming. Bekijk hieronder 4 tips voor de perfecte wayfinding!

 

Deze zaken kunt u inzetten rondom de feestelijke opening van uw pand of winkel

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 26-mrt-2020 13:26:26

Voor de aankondiging en het zichtbaar maken van uw Grand Opening, oftewel feestelijke opening, zijn er verschillende producten die u kunt inzetten om de feestelijke opening aan te kondigen of uw pand aan te kleden. U wilt zoveel mogelijk mensen bereiken met de aankondiging van uw Grand Opening, of het nou gaat om de opening van een nieuw pand, een nieuw bedrijf of een nieuwe winkel.

POS materialen om de omzet in uw winkel te verhogen

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 18-nov-2019 13:23:35

Wat zijn POS materialen?

POS (ook wel POPM genoemd: Point of Purchase Materials) staat voor "Point of Sale Materials". Dit zijn reclamematerialen die worden gebruikt om productinformatie aan de consument te communiceren op het verkooppunt. Er zijn vele soorten POS materialen die door winkels en bedrijven worden gebruikt voor hun reclamecampagnes. Voorbeelden van veelgebruikte POS materialen zijn posters, hangers, Dummy doosjes, blow-ups, schapkaarten, folders & brochures houders, Wobblers enz. Al deze POS materialen worden ingezet in winkels.

7 succesfactoren van visual merchandising

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 20-jun-2019 12:17:00

Visual merchandising, ook wel de commerciële visuele ervaring genoemd, is de presentatie van uw producten in etalages, winkelschappen of displays. Visual merchandising helpt het bevorderen van de winkelverkoop door een aantrekkelijke winkelpresentatie. Een grote rol hierbij is de beleving die de klant ervaart, in en rondom uw winkel. Visual merchandising moet de aandacht trekken en ervoor zorgen dat bezoekers even een momentje nemen om te kijken, proberen, voelen en uiteindelijk te kopen. Wat moet u doen om de aandacht te trekken van uw bezoekers? In onderstaande blog gaan we hier uitgebreid op in.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd