Sluiten Zoeken

Interieurdecoratie

Wat is interieurdecoratie?

Interieurdecoraties zorgen voor sfeer en uitstraling in uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan wanddecoraties, decoratiedoeken, vloerdecoraties of glasdecoraties. Het zijn allemaal soorten interieurdecoratie om uw pand of werkomgeving te verrijken. Bovendien kunnen interieurdecoraties ook een hele praktische functie hebben. Zo zijn glasdecoraties bijvoorbeeld ook zeer geschikt om privacy te creëren.

Waarom interieurdecoratie?

Interieurdecoratie draagt dus bij aan een sfeervolle omgeving. Werknemers werken bovendien beter wanneer zij zich prettig voelen in hun werkomgeving. Of dit nu op kantoor is, in de horeca of in een ziekenhuis. Zonder dat u bakken met geld hoeft uit te geven aan een compleet nieuw interieur, zorgt interieurdecoratie dus voor een fijne uitstraling voor uw bezoekers en werknemers!

In sommige gevallen kan interieurdecoratie extra belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld in de (kinder)zorg. Een zogenaamde ‘Healing Environment‘ zorgt voor een rustgevende uitstraling en vermindert stress. Patiënten voelen zich zo meer op hun gemak, waardoor het bezoek aan een ziekenhuis of zorginstelling een stukje prettiger wordt.

Verschillende soorten interieurdecoratie

Er is veel mogelijk op het gebied van interieurdecoratie. Daarom kijken we bij Blomsma Velpa Sign altijd goed naar de ruimte van uw pand. Heeft u bijvoorbeeld veel glas? Dan kunnen glasdecoraties zorgen voor sfeer en uitstraling. Heeft u grote ruimtes met grote oppervlaktes muur? Wellicht zijn wanddecoraties dan de juiste keuze.

Wanddecoraties – Wanddecoraties op kantoor, in winkels of publieke ruimten dragen direct bij aan een prettige en sfeervolle omgeving. U kunt kiezen uit gladde of gestructureerde ondergronden van wand vullende decoraties met bijvoorbeeld naadloos vinylbehang (Airtex® fotobehang) of zelfklevend vinyl. Daarbij maken we gebruik van B1 brandvertragende materialen en geven wij garanties af op hechting en duurzaamheid.

Glasdecoraties – Naast het brengen van sfeer en uitstraling, heeft glasdecoratie nog een praktische functie: het creëren van privacy. Deze privacyfolies zijn niet meer zo ‘saai’ als vroeger, maar bestaan tegenwoordig in honderden mooie texturen, zoals de FASARA glasfolies van 3M. Benieuwd naar de mogelijkheden van decoratieve en functionele glasfolies? Lees dan hier verder!

Vloerdecoraties – Heeft u wel eens gedacht aan vloerdecoraties? Door vloeren te voorzien van decoratieve uitingen krijgt uw ruimte een extra dimensie! Bovendien zijn vloerdecoraties ook perfect als tijdelijke decoratie, bijvoorbeeld voor een promotionele actie van uw bedrijf. Vloerdecoraties bieden u de mogelijkheid om groots uit te pakken: Denk aan een showroom voorzien van knallende floorgraphics of een expositie waarbij de vloer onderdeel uitmaakt van de presentatie. De creatieve mogelijkheden met vloervisuals zijn haast onbeperkt!

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.