Blomsma Print & Sign Blog

Waarom horeca niet zonder goede signing kan

Geschreven door Nicky Smol op 16-mei-2022 12:16:43

Het runnen van een hotel, restaurant of café kan uitdagend zijn. Zeker met zo veel concurrentie om je heen. Gelukkig komt de zomer er weer aan en zijn alle corona ristricties eindelijk verleden tijd. Hét moment dus om te investeren in nieuwe signing. Waarom? Omdat goede signing uw restaurant of café naar een hoger niveau kan tillen!

De voordelen van professionele Raambestickering

Geschreven door Nicky Smol op 7-apr-2022 11:48:29

Wilt u de ramen van uw kantoor, winkel of restaurant versterken met reclame? Dan is raambestickering een hele goede keuze! Met de juiste raamstickers trekt u de aandacht van (potentiële) klanten en straalt u professionaliteit uit. 

3M™ FASARA™ Privacyfolies

Geschreven door Nicky Smol op 16-mrt-2022 13:29:02

Met meer dan 100 unieke designs, patronen en texturen zijn de glasfolies (privacyfolies) geeft 3M™ de mogelijkheid om elk kantoor te voorzien van een professionele uitstraling. De folies geven niet alleen privacy, maar tillen uw interieur naar een hoger niveau. 

De mooiste privacyfolies voor elk kantoor

Geschreven door Nicky Smol op 10-mrt-2022 9:57:52

Privacyfolies lelijk? Dat hoeft helemaal niet! Misschien kent u privacyfolies als de slecht-geplakte folies die men vaak zelf op ramen plakken. Deze melkglasfolie, ook wel anti-inkijkfolie genoemd, is vaak niet juist aangebracht. Bovendien zijn er ook andere soorten privacyfolie, die een mooie aanvulling kunnen zijn op uw interieur! 

5 reden om een Wayfinding expert in te huren voor uw bewegwijzering

Geschreven door Nicky Smol op 29-dec-2021 12:42:32

Het vinden van de weg in een onbekende ruimte kan voor sommige bezoekers een stressvolle ervaring zijn. Als bedrijf wilt u dit natuurlijk voorkomen. Wayfinding is, letterlijk vertaald, ‘de weg vinden’. Dit proces lijkt niet heel ingewikkeld. Maar de uitdaging zit het hem in het kiezen van de juiste focuspunten, het juiste materiaal en een professionele, mooie uitstraling van het geheel.

Er is online veel te vinden over het indelen en inrichten van een gebouw. Klantbeleving wordt hier echter vaak niet in meegenomen. Daarom kan een professionele Wayfinding expert voor u het verschil maken. Wayfinding is namelijk meer dan alleen maar bewegwijzering met een paar bordjes. Met goede Wayfinding creëer je rust door logische looproutes en een bijzondere bezoekervaring.

Alles over DI-NOC interieurfolies

Geschreven door Nicky Smol op 17-nov-2021 8:39:02

De folies van DI-NOC bestaan al meer dan 70 jaar. Ze werden ooit groot in Japan, waar de folies populair waren als vervanger van hout. Inmiddels krijgt het portfolio van DI-NOC elke 2 jaar een update. Deze update bevat telkens nieuwe texturen die meegaan met de (interieur)trends. Zo zorgt 3M niet alleen voor betere technieken, maar ook voor telkens verrassende texturen.

Bij Blomsma Print & Sign werken we veel met de hoogwaardige folies van 3M, zo ook met DI-NOC. Maar wat is DI-NOC eigenlijk? En wat maakt DI-NOC folie zo uniek in vergelijking tot andere folies? In deze blog vertellen we u alles over DI-NOC.

Trends in Signing 2021

Geschreven door Nicky Smol op 18-aug-2021 15:03:18

Wanneer een professioneel signing-bedrijf kwalitatief werk levert, kan signing jaren meegaan. Daardoor zijn trends in signing niet zo uitbundig en wisselend als bijvoorbeeld interieur-trends. En dat is maar goed ook, want u wilt natuurlijk kiezen voor trends die over 5 jaar nog steeds up-to-date zijn! In deze blog leest u alles over de signing-trends voor de komende jaren.

6 originele voorbeelden van objecten die je met folie kunt wrappen

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 7-mei-2020 15:42:53

Folie wraps worden al voor veel verschillende objecten en projecten ingezet. Ze worden gebruikt als veiligheidsfolie tegen inbraken en doorvallen, gevelrenovatie, interieurrenovatie en als zonwerende raamfolie. Je kunt er veel verschillende kanten mee op. Hierdoor is het dus ook mogelijk om veel unieke folie wraps te creëren voor in en om uw pand.

3 manieren om met signing personeel te informeren en motiveren

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 22-apr-2020 14:25:20

Signing en design in een werkomgeving zijn 2 belangrijke elementen die een grote rol spelen bij het motiveren en inspireren van het personeel. Uw personeel is een van de belangrijkste factoren binnen het bedrijf, zo niet dé belangrijkste. Voor het creëren van meer betrokkenheid, wordt van personeel niet alleen kennis over de producten en diensten verwacht, maar ook dat men zich verbonden voelt met de missie en visie van het bedrijf. Het verhaal van het bedrijf, de combinatie van historie, identiteit, visie en missie is belangrijk om ook via het pand zelf te communiceren zodat men hier dagelijks mee wordt geconfronteerd. Het voelen van verbondenheid is belangrijk voor een goede werksfeer en trouwe medewerkers.

De akoestiek op kantoor verbeteren met akoestische fotowanden

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 6-apr-2020 14:39:34

Heb je ooit aan de andere kant van een  (vergader-) tafel gezeten van iemand in een kantoor of restaurant en je kon ze nauwelijks verstaan omdat het overal zo luidruchtig was? Dat hebben we allemaal. Het is geen geheim dat lawaai echt hinderlijk kan zijn op plaatsen als restaurants, kantoren en collegezalen, waar verstaanbaarheid en sfeer een belangrijke rol spelen in het doel van de omgeving. Toch is het alleen merkbaar als deze locaties niet de tijd hebben genomen om de kwestie van de ruimte-akoestiek aan te pakken. We begrijpen dat niet elke plek is ontworpen met de akoestiek in gedachten, maar we kunnen u helpen om de akoestiek op uw kantoor of restaurant te verbeteren. In dit blog focussen we ons op zogenaamde akoestische fotopanelen. 

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd