Blomsma Print & Sign Blog

3M™ FASARA™ Privacyfolies

Geschreven door Nicky Smol op 16-mrt-2022 13:29:02

Met meer dan 100 unieke designs, patronen en texturen zijn de glasfolies (privacyfolies) geeft 3M™ de mogelijkheid om elk kantoor te voorzien van een professionele uitstraling. De folies geven niet alleen privacy, maar tillen uw interieur naar een hoger niveau. 

De mooiste privacyfolies voor elk kantoor

Geschreven door Nicky Smol op 10-mrt-2022 9:57:52

Privacyfolies lelijk? Dat hoeft helemaal niet! Misschien kent u privacyfolies als de slecht-geplakte folies die men vaak zelf op ramen plakken. Deze melkglasfolie, ook wel anti-inkijkfolie genoemd, is vaak niet juist aangebracht. Bovendien zijn er ook andere soorten privacyfolie, die een mooie aanvulling kunnen zijn op uw interieur! 

Renovatie van scholen - Creëer een inspirerende leeromgeving

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 17-mei-2018 9:46:20

Deze week (week 20, mei 2018) kwam het nieuws naar buiten dat de PO-Raad, VO-Raad en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) een gezamenlijk plan en afspraken gemaakt hebben over de renovatie van schoolgebouwen.

Zonwerende raamfolies verbeteren uw werkklimaat

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 4-apr-2018 8:29:49

Veel glas en last van (hinderlijke) warmte en weerspiegelingen door de zon
De oplossing tegen de warmte van de zon in uw bedrijfspand of werkomgeving kan misschien eenvoudiger geregeld worden dan u nu denkt. Zon- of warmtewerende raamfolies kunnen dé oplossing bieden. Deze folies hebben de eigenschap om de warmte van de zon buiten te houden en het daglicht minder fel te maken. Hierdoor verbetert het werkklimaat en kan de temperatuur intern wel tussen de 6 en 8 graden zakken, waardoor de airconditioning een stuk lagen kan. De soms hinderlijke inval van zonlicht op beeldschermen wordt ook gedeeltelijk gereduceerd en het zicht naar buiten blijft scherp.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd