Blomsma Print & Sign Blog

De mooiste muurprints met Airtex fotobehang

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 22-nov-2022 11:49:35

Fotowanden (ook wel wandvisuals of muurprints) zijn groot formaat foto’s of behang die een complete muur voorzien van een hoge kwaliteit print. Met fotowanden maak je van een saaie, kale muur gemakkelijk een sfeervolle wand. De perfecte manier om uw kantoor of receptie te decoreren of restylen!

6 originele voorbeelden van objecten die je met folie kunt wrappen

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 7-mei-2020 15:42:53

Folie wraps worden al voor veel verschillende objecten en projecten ingezet. Ze worden gebruikt als veiligheidsfolie tegen inbraken en doorvallen, gevelrenovatie, interieurrenovatie en als zonwerende raamfolie. Je kunt er veel verschillende kanten mee op. Hierdoor is het dus ook mogelijk om veel unieke folie wraps te creëren voor in en om uw pand.

3 manieren om met signing personeel te informeren en motiveren

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 22-apr-2020 14:25:20

Signing en design in een werkomgeving zijn 2 belangrijke elementen die een grote rol spelen bij het motiveren en inspireren van het personeel. Uw personeel is een van de belangrijkste factoren binnen het bedrijf, zo niet dé belangrijkste. Voor het creëren van meer betrokkenheid, wordt van personeel niet alleen kennis over de producten en diensten verwacht, maar ook dat men zich verbonden voelt met de missie en visie van het bedrijf. Het verhaal van het bedrijf, de combinatie van historie, identiteit, visie en missie is belangrijk om ook via het pand zelf te communiceren zodat men hier dagelijks mee wordt geconfronteerd. Het voelen van verbondenheid is belangrijk voor een goede werksfeer en trouwe medewerkers.

De akoestiek op kantoor verbeteren met akoestische fotowanden

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 6-apr-2020 14:39:34

Heb je ooit aan de andere kant van een  (vergader-) tafel gezeten van iemand in een kantoor of restaurant en je kon ze nauwelijks verstaan omdat het overal zo luidruchtig was? Dat hebben we allemaal. Het is geen geheim dat lawaai echt hinderlijk kan zijn op plaatsen als restaurants, kantoren en collegezalen, waar verstaanbaarheid en sfeer een belangrijke rol spelen in het doel van de omgeving. Toch is het alleen merkbaar als deze locaties niet de tijd hebben genomen om de kwestie van de ruimte-akoestiek aan te pakken. We begrijpen dat niet elke plek is ontworpen met de akoestiek in gedachten, maar we kunnen u helpen om de akoestiek op uw kantoor of restaurant te verbeteren. In dit blog focussen we ons op zogenaamde akoestische fotopanelen. 

5 redenen voor het toepassen van fotowanden in het kantoor

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 4-mrt-2020 9:34:20

Naast het feit dat fotowanden een  leuke en mooie decoratie zijn, hebben ze ook een goede invloed op de werk-, leer- en leefomgeving. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt; van plaatsingen op verschillende ondergronden tot verschillende formaten en verschillende beelden. Wij bieden passende oplossingen voor al uw wensen. Fotowanden hebben vele voordelen, waaronder de volgende:

3M DI-NOC Interieurfolie - voor decoratie en renovatie

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 5-dec-2019 14:27:20

3M DI-NOC™ Architectural Finishes zijn zelfklevende folies/vinyls die ontworpen zijn voor binnen- en buitendecoratie en renovatieprojecten.

Trends in interieurdecoratie in Retail – Deel 3: van ideeën naar realisatie

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 16-okt-2018 10:39:54

In de twee eerste blogs (onze whitepaper is hier te downloaden) in deze serie over de consumententrends en het vergroten van de beleving bespraken we de trends die we zien in de retail om meer bezoekers naar de fysieke winkels te trekken. Wellicht heeft u daaruit al nieuwe ideeën opgedaan voor de inrichting van uw winkel. In dit laatste deel van de serie blogs over trends in de retail signing worden we concreter over de mogelijkheden van instore en outstore signing om een beleving te creëren in uw winkel. Welke opties op het gebied van prints & signing zijn er allemaal en wat kunt u ermee in uw winkelinterieur?

Afhankelijk van welke sfeer of winkelervaring u nastreeft, zijn er verschillende keuzes in wand-, raam-, vloer- en lichtdecoraties. Bijvoorbeeld wandvullende prints, fotobehang, akoestische panelen, raamfolies en/of interne bewegwijzering. Deze producten kunnen helpen om de trends in concrete aankleding te verwerken. Hieronder gaan we dieper in op deze signing producten.

Trends in interieurdecoratie in Retail – Deel 2: 4 tips om de beleving te vergroten

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 10-sep-2018 15:23:43

Een belangrijke term om de beleving te vergroten in de Retail is placemaking. Dit betekent het creëren van een plaats waar mensen graag verblijven, welke ze graag bezoeken en regelmatig naar terugkeren. Hoe creëert u zo’n plaats in uw winkel, waar klanten graag komen? En wat helpt de beleving van de klant te vergroten? Dit kan door elementen toe te voegen die klanten positieve ervaringen geven, welke ervoor zorgen dat klanten belevingen opnieuw willen ervaren in de toekomst. Maar wat zijn de trends in deze elementen?

Wat is printen nu eigenlijk? Terminologie uitgelegd

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 16-jul-2018 8:42:11

Vele vaktermen, terminologieën en woordspelingen worden gebruikt voor afdrukken en printen. Door de jaren heen zijn er heel wat printtermen de revue gepasseerd en voor de vakspecialist zijn deze eenvoudig te begrijpen. Maar hoe kijkt de gewone mens hier tegenaan? In deze blog kunt u meer lezen over de verschillende vaktermen die worden gebruikt, uitgelegd speciaal voor de beginner!

Printerior: maatwerk in het interieur met print

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 29-jun-2018 12:25:07

Printerior gaat over alles dat te maken heeft met print in het interieur van huizen, kantoren, zorginstellingen, hotels of restaurants.  We zien hierin muurvisuals, digitaal gedrukt textiel en kunst aan de muur geprint op materialen zoals hout, metaal, keramische tegels, glas en perspex.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd