Blomsma Print & Sign Blog

Interieurdecoratie voor schepen

Geschreven door Nicky Smol op 17-aug-2022 14:14:12

Bij Blomsma Print & Sign kunnen we elk interieur verrijken met interieurdecoraties. Maar wist u dat we ook het interieur van (cruise)schepen doen? Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met onze collega’s van Blomsma Signs & Safety, weten we precies hoe we het interieur van schepen naar een hoger niveau moeten tillen!

Creëer privacy onderweg met geblindeerde autoruiten

Geschreven door Nicky Smol op 3-aug-2022 14:54:24

Nieuw glas laten plaatsen in uw voertuig is bij Blomsma Print & Sign niet nodig om privacy te creëren. Met onze speciale folies kunnen uw eigen ruiten gewoon blijven zitten. Deze glasfolies zijn op een later moment ook weer gemakkelijk te verwijderen. Perfect als u een leaseauto heeft of als u slechts op zoek bent naar tijdelijke blindering van uw ramen. Maar ook als u simpelweg niet de hoogste prijs wilt betalen!

Contourmarkering

Geschreven door Nicky Smol op 11-jul-2022 15:26:01

Veel van de ongevallen in Nederland ontstaan door slechte zichtbaarheid en verkeerde inschatting van afstand, snelheid en grootte van het voertuig. Ongevallen die te maken hebben met een vrachtwagen, trekker, opleggers of aanhangers zijn vaak het gevolg van slecht zicht.

Contourmarkering kan deze ongelukken niet alleen voorkomen, het is zelfs verplicht voor vrachtwagens vanaf 7,5 ton. Voor trailers/aanhangers is dit zelfs al vanaf 3,5 ton. Maar ook voor andere 'grotere' voertuigen onder de 7,5 ton kunnen wij het u absoluut aanraden.

Zet uw stad op de kaart met City dressing

Geschreven door Nicky Smol op 29-jun-2022 14:01:45

Het woord zegt het eigenlijk al: City dressing is het ‘aankleden van je stad’. Maar hoe werkt dit dan precies?

Een consistente huisstijl met de juiste signing voor uw bedrijfspand

Geschreven door Nicky Smol op 22-jun-2022 9:05:16

Een huisstijl draagt bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf en/of uw merk. Toch zijn er veel bedrijven die hun huisstijl niet (volledig) doorvoeren in hun eigen bedrijfspand. Ze hebben een prachtige website met eigen logo, kenmerkende kleuren en een bepaald lettertype. Maar aangekomen bij het bedrijfspand is hier niets van terug te zien. Ontzettend zonde als je het ons vraagt, want de huisstijl van uw bedrijf draagt nu juist bij aan uw imago en uw naamsbekendheid!

‘’Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van de organisatie past en deze consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid van de organisatie versterkt en wordt de identificatie met de organisatie door de eigen medewerkers vergroot. Het is tevens een goede manier om je als organisatie te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.’’ communicatiecoach.com

Voorkom een wirwar van signing

Geschreven door Nicky Smol op 16-jun-2022 13:42:58

Wanneer u een locatie heeft waar u regelmatig klanten of bezoekers ontvangt, kan het erg nuttig zijn om hen van de juiste informatie te voorzien met signing en bewegwijzering. Te veel bordjes bij elkaar kunnen echter averechts werken. Door bezoekers te overspoelen met informatie, kan belangrijke informatie over het hoofd worden gezien. Zo komen bezoekers te laat op hun afspraak of raken ze overprikkeld en gestrest. Daarom geven wij u een handleiding om uw signing en bewegwijzering zo goed mogelijk op orde te hebben!

Kostenbesparend naar Energielabel C met 3M™ raamfolies

Geschreven door Nicky Smol op 14-jun-2022 8:34:23

U heeft het vast wel meegekregen, de strengere maatregelen voor gebouwen om CO2 uitstoot te verminderen. Klimaatverandering en milieuaantasting zetten de toekomst van Nederland en de wereld op het spel. Maar wat moet u als bedrijf doen om uw steentje bij te dragen?

Hoe signing zorgt voor een effectieve marketingcampagne

Geschreven door Nicky Smol op 30-mei-2022 12:35:56

Een goede marketingcampagne bedenken kan lastig zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw campagne opvalt tussen alle andere? Of u nu een product of een dienst aanbiedt, een goede marketingcampagne kan uw bedrijf op de kaart zetten. Maar wat is een goede marketingcampagne? En hoe blijf je origineel? Wij vertellen u meer!

Waarom horeca niet zonder goede signing kan

Geschreven door Nicky Smol op 16-mei-2022 12:16:43

Het runnen van een hotel, restaurant of café kan uitdagend zijn. Zeker met zo veel concurrentie om je heen. Gelukkig komt de zomer er weer aan en zijn alle corona ristricties eindelijk verleden tijd. Hét moment dus om te investeren in nieuwe signing. Waarom? Omdat goede signing uw restaurant of café naar een hoger niveau kan tillen!

De voordelen van professionele Raambestickering

Geschreven door Nicky Smol op 7-apr-2022 11:48:29

Wilt u de ramen van uw kantoor, winkel of restaurant versterken met reclame? Dan is raambestickering een hele goede keuze! Met de juiste raamstickers trekt u de aandacht van (potentiële) klanten en straalt u professionaliteit uit. 

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd