Sluiten Zoeken

Reclameborden

Wat zijn reclameborden?

Een reclamebord is een bord dat in een openbare ruimte geplaatst wordt om reclame te maken voor uw winkel, bedrijf of organisatie. Met reclameborden komt u onder de aandacht bij een breed publiek en geeft u direct een krachtig visitekaartje af.

Waarom kiezen voor reclameborden?

Buitenreclame, en dus ook reclameborden, blijven één van de meest effectieve manieren van reclame om marketinguitingen aan de man te brengen. Volgens marketingbureau Bloeise zijn buitenreclames zelfs zeven keer effectiever dan tv-reclames en bijna vier keer zo effectief als advertenties in print.

‘Buitenreclame is 7x effectiever dan TV-reclame’ - marketingbureau Bloeise

Een ander voordeel van de borden is dat ze in alle soorten en maten te bestellen zijn, en ook nog eens op heel veel locaties kunnen worden geplaatst. Met een goed ontwerp kunt u dus een groot publiek bereiken en hen informeren over uw merk of organisatie. Bovendien dragen de borden bij aan een positief imago. Goed ontworpen reclameborden geven uw bedrijf namelijk een professionele en betrouwbare uitstraling. Of dit nu langs de snelweg is, bij het winkelcentrum of aan uw eigen gevel.

Verschillende soorten reclameborden

Reclameborden komen in verschillende soorten en maten. Bij Blomsma Velpa Sign kijken we met 40 jaar ervaring graag verder dan de ‘standaard’ borden. Opvallende vormen, 3D effecten, borden met verlichting of zelfs borden van speciale materialen.. het kan allemaal!

Liever simpel en praktisch? Dat kan natuurlijk ook gewoon! Veel van deze borden worden bijvoorbeeld gebruikt als gevelbord. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen leveren wij duurzame borden die jaren meegaan.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u reclameborden laten maken? Met meer dan 40 jaar ervaring werken we bij Blomsma Velpa Sign met de beste materialen en experts op het gebied van signing. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en verzorgen voor u de meest passende en veilige montage van uw reclamebord.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.