Sluiten Zoeken

Reclamezuilen

Wat zijn reclamezuilen?

Een reclamezuil is een vorm van buitenreclame waarmee in veel gevallen ook meteen de weg wordt gewezen. Reclamezuilen maken dus niet alleen reclame maar fungeren ook als bewegwijzering. De zuilen zijn te krijgen in vele soorten en maten, maar hebben meestal een staande, rechthoekige vorm.

Waarom kiezen voor reclamezuilen?

Reclamezuilen hebben dus meerdere functies. Allereerst maken ze een bedrijf extra goed zichtbaar voor de directe omgeving. Ze zorgen daarmee voor een betere naamsbekendheid. Goed ontworpen zuilen geven bovendien een professionele en betrouwbare uitstraling.

Tegelijkertijd dienen reclamezuilen als bewegwijzering. Zeker op grote bedrijfsterreinen of parkeerplaatsen kan dit van belang zijn. Duidelijke bewegwijzering zorgt voor een prettige bezoekerservaring en voorkomt stress.

Verschillende soorten reclamezuilen

Wat betreft vorm, materiaalgebruik en afwerkingen zijn de mogelijkheden onbeperkt. Onze reclamezuilen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder acrylaat, staal en aluminium.

Acrylaat is een kunststof materiaal, bij veel mensen bekend als Plexiglas. Acrylaat is een transparante heldere plaat van plastic of een ander kunststof. Acrylaat wordt meestal gekozen vanwege de hoge kwaliteit. Het materiaal is bovendien duurzaam, sterker dan glas en verkleurt niet. Uw reclamezuil van Acrylaat kan daarom, mits goed onderhouden, vele jaren mee! Zo bespaart u op de lange termijn veel geld.

Daarnaast kunt u kiezen voor normale of verlichte zuilen. De meest voorkomende uitvoering is de verlichte reclamezuil. Zuilen kunnen zowel van binnenuit als van buitenaf verlicht worden. Zuilen voorzien van LED techniek bieden bovendien veel creatieve mogelijkheden. LED verlichting reclamezuilen zijn ontworpen om ook in het donker extra goed op te vallen en ook nog eens een duurzame optie. Kijk voor mooie voorbeelden van verlichte reclamezuilen eens in onze projectgallery.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Alle zuilen kunnen speciaal voor u op maat worden gemaakt, compleet in uw huisstijl. Kiest u voor opvallende vormen, 3D effecten of voor speciale materialen? Bij Blomsma Velpa Sign kan het allemaal. Samen met u kijken we verder dan ‘standaard’ zuilen. U bent bij ons verzekerd van buitenreclame met impact!

Bovendien zorgen wij voor de meest passende en veilige montage, verzorgd door onze experts. Daarbij kunt u mooie combinaties maken met andere reclame-uitingen zoals lichtreclame en geveldoeken.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.