Blomsma Print & Sign Blog

De invloed van instore signing op de aankoopbeslissing

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 24-mei-2023 9:42:00

Onlangs werden de resultaten van een nieuwe studie vrijgegeven die de naam draagt, "Shopper Decisions Made In-Store". De resultaten van dit onderzoek onthullen wat er echt gebeurt in 's werelds winkelstraten inzake het nemen van aankoopbeslissingen in de winkel en in hoeverre instore signing daar invloed op heeft.

3M™ FASARA™ Privacyfolies

Geschreven door Nicky Smol op 16-mrt-2022 13:29:02

Met meer dan 100 unieke designs, patronen en texturen zijn de glasfolies (privacyfolies) geeft 3M™ de mogelijkheid om elk kantoor te voorzien van een professionele uitstraling. De folies geven niet alleen privacy, maar tillen uw interieur naar een hoger niveau. 

De mooiste privacyfolies voor elk kantoor

Geschreven door Nicky Smol op 10-mrt-2022 9:57:52

Privacyfolies lelijk? Dat hoeft helemaal niet! Misschien kent u privacyfolies als de slecht-geplakte folies die men vaak zelf op ramen plakken. Deze melkglasfolie, ook wel anti-inkijkfolie genoemd, is vaak niet juist aangebracht. Bovendien zijn er ook andere soorten privacyfolie, die een mooie aanvulling kunnen zijn op uw interieur! 

Signing onderhouden - hoe doen we dat?

Geschreven door Nicky Smol op 3-mrt-2022 9:17:48

Kwalitatieve signing kan jarenlang mee, zelfs nóg langer wanneer het goed wordt onderhouden. Zelf uw signing onderhouden is echter niet altijd even makkelijk of verantwoord. Daarom bieden we u bij Blomsma Print & Sign onze onderhoudservice. Zo gaat uw signing nog jaren mee en ziet deze er net zo fris uit als de dag waarop ze werden geplaatst! 

Lobby signing zorgt voor een goede eerste indruk

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 1-jun-2021 15:45:22

Het woord 'lobby' in de context van een kamer heeft verschillende betekenissen. Het kan een gang of doorgang zijn die verschillende kamers verbindt, of een voorkamer zoals in de ontvangstruimte van een kantoor, of zelfs een foyer zoals in een theater of een hotel. Welke betekenis je ook neemt, een lobby is een plaats waar mensen tijd doorbrengen waardoor het precies de juiste plaats is om het merk en imago van een organisatie te presenteren en zelfs al een stuk van uw bedrijfs-DNA over te brengen.

 

7 ideeën voor signing voor het MKB

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 23-apr-2021 9:36:44

Goede signing voor MKB-ers doet meer dan alleen aan voorbijgangers en klanten vertellen waar het bedrijf te vinden is – het helpt ook uw verhaal te vertellen en geeft informatie over uw gewenste imago. Om dat te bereiken dient uw signing/belettering idealiter net zo uniek te zijn als het merk of de organisatie die ze vertegenwoordigt.

Veiligheidsfolie vermindert persoonlijk letsel en materiële schade.

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 10-feb-2021 16:47:07

Glas is prachtig, maar brengt de nodige risico's met zich mee. Het is kwetsbaar en kan soms zelfs tot levensgevaarlijke situaties leiden. U moet er niet aan denken om er doorheen te vallen en uzelf te verwonden of dat het raam is ingeslagen en er is ingebroken. Verminder persoonlijk letsel en materiële schade met veiligheidsfolie.

 

Wat is uw DNA? Vertel het met uw interieur!

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 21-jan-2021 13:51:51

Blomsma Print & Sign verzorgt continu interieur restyling of -decoratie voor bedrijven, om zo het “DNA” of identiteit van de organisatie te vertalen in het interieur. Zo gaat het interieur van iets dat voorheen vooral functioneel was, naar een middel om ‘story telling’ te doen. Door gebruik te maken van diverse signproducten zoals fotowanden, folie toepassingen, bewegwijzering in de huisstijl, brengen wij een interieur tot leven!

 

Saaie Tesla kleur? Met een carwrapping maken wij hem tot een echte eye-catcher!

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 14-jan-2021 12:32:21

De Tesla, u heeft ze vast wel gezien en ze zijn bijna allemaal dezelfde kleur. Dat komt omdat Tesla helaas in maar 5 kleuren geleverd wordt en deze zijn ook niet zo spectaculair. In deze blog komt u erachter hoe u uw elektrische monster kunt laten opvallen en deze een sportievere of exclusievere look kunt geven d.m.v. car wrapping! Zo kunt u van een standaard Tesla, uw eigen custom Tesla maken.

 

4 tips voor effectieve wayfinding! [Leestijd: 3 min]

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 8-sep-2020 16:36:44

 

Wat is wayfinding?

Letterlijk vertaald, betekent wayfinding “de weg vinden”, maar is beter bekend als 'Bewegwijzering', als onderdeel van de “signage” (signing) in een gebouw met als doel bezoekers zo snel mogelijk naar hun bestemming te leiden. Door middel van wayfinding (en signage) raakt uw bezoeker of medewerker nooit meer de weg kwijt op uw terrein of in uw gebouw.

Vanaf het moment dat uw bezoeker aankomt in uw pand tot het moment van weggaan, kan wayfinding de bezoekervaring (experience) maken of breken. Een effectief wayfinding systeem in een pand helpt bij het creëren van een efficiënte route naar de bestemming. Bekijk hieronder 4 tips voor de perfecte wayfinding!

 

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd