Blomsma Print & Sign Blog

Carwrapping: het allerbeste visitekaartje!

Geschreven door Nicky Smol op 21-mrt-2022 13:52:41

U kent het wel, voertuigen op de weg in opvallende prints met mooie slogans. Misschien vielen ze op toen u in de file stond of op de parkeerplaats van de supermarkt. Hoe dan ook, het lijkt wel of je steeds meer voertuigen ziet met autobestickering of zelfs een volledige carwrap. En dat is helemaal niet zo gek.

Vrachtwagenbelettering: hoe werkt dat eigenlijk?

Geschreven door Nicky Smol op 28-feb-2022 11:19:39

We zeggen het regelmatig tegen onze klanten: uw wagenpark is zoveel meer dan alleen uw logistiek! En wat valt er nu meer op dan uw vrachtwagens? Vergroot uw naamsbekendheid en maak van uw vrachtwagen uw visitekaartje met professionele bestickering van Blomsma Print & Sign.

Bedrijfswagens bestickeren voor naamsbekendheid

Geschreven door Nicky Smol op 14-feb-2022 9:43:08

Uw wagenpark is meer dan alleen maar uw logistiek. Vergroot uw naamsbekendheid en maak van uw bedrijfswagen uw visitekaartjes met professionele fleetmarking van Blomsma Print & Sign.

Vrachtwagenbelettering voor meer naamsbekendheid

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 12-mrt-2020 10:10:04

Vrachtwagens fungeren als visitekaartje van het bedrijf. Het trekt de aandacht wanneer de wagen rijdt, maar ook als deze ergens geparkeerd staat. Hierdoor komt uw merk onder de aandacht bij veel (potentiële) klanten, bezoekers en consumenten en draagt het op deze manier bij aan de merkbekendheid. De belettering van de vrachtwagen kan compleet naar wens uitgevoerd worden met onder andere een merknaam, boodschap of product. Er zijn een aantal voordelen die door vrachtwagenbelettering ontstaan:

3 tips om de doelgroep te bereiken met vrachtwagen belettering

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 6-nov-2018 13:49:34

Vrachtwagens zijn voortdurend onderweg om goederen te transporteren van A naar B. Doordat een vrachtwagen zoveel onderweg is, is het ideaal om als bedrijf gebruik te maken van deze rijdende billboard om uw merk te promoten. Een vrachtwagen wordt vaak en goed gezien op de weg door uw doelgroep en door potentiële klanten. De belettering is groot en van alle kanten zichtbaar. Het biedt een groot bereik en mogelijkheden voor indrukwekkende promotie. Maar wat kunt u nou het beste op de vrachtwagen communiceren? Hieronder geven wij u 3 tips over hoe u het beste de doelgroep kunt bereiken door middel van vrachtwagen belettering.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd