RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

5 soorten gevelreclame - welke kiest u?

Posted by Nicky Smol on 21-feb-2022 12:19:06

Gevelreclame geeft uw bedrijf niet alleen meer naamsbekendheid, het is ook een visitekaartje voor uw pand. Voorzie uw gevel van een professionele uitstraling en kies de gevelreclame die het best bij u past. Weet u nog niet wat voor soort gevelreclame? Wij helpen u verder!

Gevelreclame is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende soort promotionele media, bevestigd aan de gevel van een pand. Gevelreclame is een vorm van buitenreclame die zorgt voor naamsbekendheid en een professionele uitstraling. In dit artikel bespreken we 5 soorten gevelreclame.


Welke soorten gevelreclame zijn er?

Als het gaat om gevelreclame zijn de opties eindeloos. Daarom kijken we bij Blomsma Print & Sign altijd naar de beste keuze voor uw bedrijf. Wat vindt ú belangrijk? Kiest u voor lichtreclame, zodat uw gevelreclame ook in de nacht goed te zien is? Of kiest u voor freesletters, voor een luxe effect? Of misschien heeft u wel een enorm pand met veel glas, en kiest u voor XXL raambestickering? Hieronder nemen we al onze soorten gevelreclame met u door. 

3M


Lichtreclame

Met de juiste kwaliteit lichtreclame heeft uw bedrijf niet alleen overdag, maar ook s ‘avonds een professionele uitstraling. Is uw pand gelegen aan een drukke weg, of misschien zelfs zichtbaar vanaf de snelweg? Dan is lichtreclame een hele verstandige keuze voor betere zichtbaarheid, zeker in de winter.

Een bijkomend voordeel van lichtreclame is de mogelijkheid om voor een duurzame optie te kiezen. Is duurzaamheid belangrijk voor uw organisatie? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lichtreclame van aluminium (lichtgewicht) met led-verlichting.

Benieuwd naar onze verschillende soorten lichtreclame?

lichtreclame-2

Gevelletters

Is lichtreclame niets voor u? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor 'normale' gevelletters. Een groot voordeel van gevelletters is dat er geen beperkingen zijn qua materiaal en vormgeving. Grafisch ontwerpers kunnen zich volledig uitleven op uw ontwerp! Heeft u geen grafisch ontwerper en nog geen inspiratie voor uw gevelletters? Dan kunnen wij bij Blomsma Print & Sign natuurlijk met u meedenken! 

Gevelletters worden bovendien per stuk aan de gevel gemonteerd. Zo blijft de sfeer van de gevel intact!

bouwhuis

Freesletters

Met een frees, een roterend gereedschap, is het mogelijk om letters te 'frezen' uit metaal, hout of kunststof. Dit is een ontzettend mooie techniek! Door de letters te frezen creëer je een luxe, 3D-achtige look. Het frezen van letters, of logo's, biedt vele mogelijkheden. De keuze uit materiaal en uitstraling is groot.

Bekijk hieronder een mooi voorbeeld van Freesletters bij AniCura, door Blomsma Print & Sign.

freesletters anicura

Geveldoeken

Geveldoeken zijn een goede keuze wanneer u meer op zoek bent naar tijdelijke gevelreclame. De doeken bieden u de mogelijkheid om effectief en op een laagdrempelige manier reclame te maken. 

De meeste gevels zijn prima geschikt om daar doekframes op aan te brengen. In deze doekframes worden vervolgens spandoeken gespannen. Het grote voordeel van deze frames is dat geveldoeken hierdoor gemakkelijk te monteren en verwijderen zijn zodat u zonder hoge kosten kunt wisselen van reclame-uitingen.

 

XXL raambestickering

Dream big or go home! Heeft u een groot pand met veel glas? Dan is raambestickering misschien wel iets voor u. Raambestickering wordt meestal met XXL geveluitingen ingezet als onderdeel van promotiecampagnes. Daarnaast voorzien wij gevels van decoratieve gevelbestickering. Dit creeert een positieve uitstraling naar de omgeving.

Deze mega raambestickeringen noemen we ook wel 'buildingwraps'. Bent u geintereseerd in zo'n buildingwrap, maar heeft u weinig ramen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd kiezen voor een full buildingwrap met folies!

parijs

 

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan een vergunning voor gevelreclame?
Soms is het nodig om een vergunning aan te vragen voor uw gevelreclame. Als u deze vergunning krijgt, zitten er vaak ook nog bepaalde eisen aan. Blomsma Print & Sign heeft hier veel ervaring mee en helpt u graag met het verkrijgen van een vergunning en het uitwerken van wat mogelijk is binnen de vergunning. 

Wat kost gevelreclame?
Gevelreclame komt in vele verschillende maten, kleuren en materialen. Het is daarom niet mogelijk om zomaar wat prijzen te noemen. Als u een idee heeft van wat u zou willen, kunnen we uiteraard altijd vrijblijvend een offerte voor u laten maken! 

 

Benieuwd naar andere bedrijven die kozen voor onze gevelreclame? Bekijk al onze projecten in de gallery.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder.

 

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST