RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

De voordelen van professionele Raambestickering

Posted by Nicky Smol on 7-apr-2022 11:48:29

Wilt u de ramen van uw kantoor, winkel of restaurant versterken met reclame? Dan is raambestickering een hele goede keuze! Met de juiste raamstickers trekt u de aandacht van (potentiële) klanten en straalt u professionaliteit uit. 

Raamstickers of raamfolies, zijn een van onze soorten buitenreclame. Zeker als u een pand heeft met veel ramen, is het raadzaam om gebruik te maken van raamstickers. Creëer op eenvoudige wijze meer aandacht voor uw pand, zonder dat het u extra ruimte kost!

Bovendien bereik je met raambestickering meerdere doelen tegelijk. De raamstickers kleden uw pand aan en geven het een mooie en professionele look, en tegelijkertijd maakt u reclame. Op zoek naar tijdelijke raamstickers? Ook daar kunnen we u mee helpen! De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals u van onze producten gewend bent.


Details maken het verschil

U heeft een mooi ontwerp waarvan u graag een raamsticker wilt laten maken. Goed bezig! Maar nu moeten de raamstickers nog worden geplaatst. Dat kunt u toch gewoon zelf doen? Nou, dat lijkt gemakkelijker dan het is...

Het feilloos aanbrengen van stickers op glas is een lastige klus. Zeker als u uw sticker recht wil plakken, zonder luchtbellen en zonder dubbel geplakte delen. Dat is waarom we u bij Blomsma Print & Sign altijd voorzien van onze meest vakbekwame 'plakkers', die met nauwkeurige precisie uw raamstickers plaatsen. Zo is uw raambestickering tot in de puntjes nauwkeurig voor de beste, meest professionele uitstraling.

raambestickering hotel the collector


Raambestickering als interieurdecoratie 

Raambestickering alleen voor de buitenkant? Zeker niet! U kunt ook kiezen voor raamfolies binnen in uw pand. Wanneer u veel glazen wanden heeft, zoals in veel kantoren, kunnen deze raamdecoraties een positieve bijdrage leveren aan de werkomgeving. Deze full-color raamdecoraties geven een mooie sfeer in het interieur. Maar ook voor horeca en winkels kunnen decoratieve raamfolies een mooie aanvulling zijn op de uitstraling van uw winkel of restaurant.

Bovendien kunnen raambestickeringen ook fungeren als privacyfolies. Zo creëert u op een sfeervolle manier meer privacy in een ruimte met raamfolies.

raambestickering privacy


Raambestickering voor grote gebouwen met veel glas

Liever een heel gebouw bestickeren? Bij Blomsma Print & Sign regelen we dat voor u! Geen klus is ons te groot. Met onze XXL geveluitingen kunnen we gebouwen inzetten als reclame-uiting of als onderdeel van promotiecampagnes. Deze 'mega visuals' worden ook wel buildingwraps genoemd.

Benieuwd naar deze raambestickering op groot formaat? Bekijk onze projectgallery voor meer!

raambestickering XXL

 

Veelgestelde vragen

Wat kost raambestickering?
De kosten van raambestickering zijn van meerdere factoren afhankelijk. Wilt u een volledige raamsticker over de breedte van het heel raam? Of wilt u slechts gedeeltelijk stickers/letters? Ook zijn de kosten afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de totale hoeveelheid. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen! 

Is raambestickering ook zonwerend?
Nee, raambestickering houdt niet direct warmte en zon tegen. Als u kiest voor raambestickering over uw gehele raamoppervlak, houdt deze bestickering natuurlijk wel zonlicht tegen. Daardoor kan het inderdaad iets minder warm worden in uw pand. Heeft u last van een te warme omgeving voor u en uw medewerkers? Dan adviseren we u om te kijken naar onze pagina over zonwerende folies.

Hoe plak je een raamsticker op het raam?
Het beplakken van ramen met raamstickers is vaak ingewikkelder dan u denkt. Zeker als het om grote stickers gaat. Er ontstaan al snel oneffenheden en luchtbellen onder de sticker. Stickers die niet goed zijn opgeplakt komen onprofessioneel over en doen af aan uw pand of winkel.

Daarom adviseren we u om de raamstickers door ons te laten plaatsen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn echte experts als het aankomt op raamstickers en andere folies.

 monteurs

 

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder.

 

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST