RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Wat is uw DNA? Vertel het met uw interieur!

Posted by Jan Peter Verheuvel on 21-jan-2021 13:51:51

Find me on:

Blomsma Print & Sign verzorgt continu interieur restyling of -decoratie voor bedrijven, om zo het “DNA” of identiteit van de organisatie te vertalen in het interieur. Zo gaat het interieur van iets dat voorheen vooral functioneel was, naar een middel om ‘story telling’ te doen. Door gebruik te maken van diverse signproducten zoals fotowanden, folie toepassingen, bewegwijzering in de huisstijl, brengen wij een interieur tot leven!

 

500x5001Breng karakter in uw interieur door uw DNA en waarden door te voeren in uw organisatie. Zo hebben wij het schip ACTA AURIGA, dat is genoemd naar de constellatie Auriga, voorzien van fraaie en sfeervolle wandvullende prints en bewegwijzering.

Daarnaast zijn er QR-codes op bepaalde wanden te vinden, die na het scannen ervan meer informatie geven over ons heelal en sterrenstelsel. Hierdoor vertelt met schip meer over waar de naam vandaan komt en werken de wanden mee aan de identiteit van het schip waardoor er meer binding ontstaat tussen het schip en de opvarenden.

 

Sanquin-1Storytelling

Dat een verhaal ook zeker een sociaal karakter kan hebben, wordt duidelijk in het project voor de bloedbank (Powerbank) van Sanquin in Utrecht. Of het project in en aan het pand van PHASE01 in Hilversum. In beide projecten zijn de visie en missie van de organisatie in één oogopslag duidelijk voor alle bezoekers.

Inspirerend blijft ook nog steeds het project voor het Hoofdkantoor van Coolblue waar wij diverse themakamers hebben ingericht en kamers hebben omgetoverd tot een ware jungle, een Tetris kamer gemaakt of een ballenbak.

 

Het DNA van uw bedrijf

IMG_8118

Naast storytelling, speelt het DNA van uw bedrijf ook een grote rol. U kunt uw DNA in uw interieur verwerken door uw huisstijl te vertalen en gebruik te maken van mooie fotowanden die passen bij uw organisatie. Dit hebben wij ook gedaan voor het nieuwe kantoorpand van Makelaardij Van As. Door functionele en sfeerbepalende uitingen is dit pand een echte eye-catcher geworden!

Zo zijn de ramen & deuren voorzien van het logo & andere huisstijl elementen. Er is een welkomstbord geplaatst met watermerk in ghostsigning, deze is alleen in het donker te zien met UV licht. Ook zijn er fotowanden geplaatst die inspirerende werkplekken creëren en zorgen voor een fijne werksfeer.

 

Meer informatie? Contact ons!

Wilt u uw kantoor of andere werkruimte inzetten om uw verhaal te vertellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
Mail naar print.sign@blomsma.nl of bel naar 079 330 10 00.

REAGEER OP DEZE BLOGPOST