RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

3M DI-NOC Interieurfolie - voor decoratie en renovatie

Posted by Jan Peter Verheuvel on 5-dec-2019 14:27:20

Find me on:

3M DI-NOC™ Architectural Finishes zijn zelfklevende folies/vinyls die ontworpen zijn voor binnen- en buitendecoratie en renovatieprojecten.

Elk oppervlak wordt een potentieel project om de ruimte te renoveren en opnieuw in te richten. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos voor plafonds, wanden, gevels, deuren, kolommen, bars, balies, kasten, liften, scheidingswanden, warenhuizen, kantoren, restaurants, lobby's, badkamers, ziekenhuizen, banken en conferentiezalen.

  • Creatieve alternatieven voor elk materiaal
  • Eenvoudig aan te brengen met een hoogwaardige afwerking
  • Onbegrensde mogelijkheden op het gebied van binnenhuisarchitectuur
  • Uitstekende hechting en flexibiliteit
  • Meer dan 900 patronen voor restyling ruimtes

708x2225-1

Oneindig aantal patronen

3M Di-NOC™ Architectural folie afwerkingen zijn er in een grote verscheidenheid aan patronen van natuurlijke en synthetische afwerkingen, waaronder hout, graniet, marmer, stucwerk etc.

Download het nieuwe patroonboek hier (download van het DI-NOC™ boek)

Snel aangebracht zonder overlast

Een van de belangrijkste voordelen van 3M DI-NOC™ Interieurfolies voor veel drukke bedrijven, zoals kantoren, banken, bars en restaurants, is dat ze open kunnen blijven bij het aanbrengen van de zelfklevende folies, omdat de verstoring van de dagelijkse activiteiten tot een minimum wordt beperkt, zonder dat er extra apparatuur of technologie nodig is. Onze monteurs werken netjes en snel en voor u het weet, is uw interieur voorzien van een geheel nieuwe look die over de bestaande wanden/deuren/meubels heen geplaatst wordt.

708x222-7

De groene optie voor interieurdecoratie

De waarde van deze folies als een "groene" optie om het interieur te vervangen of te restylen is de moeite waard om apart te benoemen. Deze folies verlengen de levensduur van bestaande vloeren, deuren, wandbekleding en andere harde oppervlakken die bescherming of een facelift nodig hebben. Ze zijn geschikt voor nieuwbouw en verbouwingen.

Heeft u interesse in 3M DI-NOC™ folies? Neem dan contact op met één van onze projectleiders.

REAGEER OP DEZE BLOGPOST