Blomsma Print & Sign Blog

Interieurdecoratie voor schepen

Geschreven door Nicky Smol op 17-aug-2022 14:14:12

Bij Blomsma Print & Sign kunnen we elk interieur verrijken met interieurdecoraties. Maar wist u dat we ook het interieur van (cruise)schepen doen? Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met onze collega’s van Blomsma Signs & Safety, weten we precies hoe we het interieur van schepen naar een hoger niveau moeten tillen!

Corona vloerstickers anderhalve meter afstand

Geschreven door Nicky Smol op 3-nov-2021 11:53:24

Nu de coronamaatregelen van de overheid opnieuw zijn aangescherpt en de anderhalve meter terug is van weggeweest, bent u wellicht weer op zoek naar mooie corona vloerstickers. U bent bij Blomsma Print & Sign aan het juiste adres voor COVID stickers en andere covid signing.

3 manieren om met signing personeel te informeren en motiveren

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 22-apr-2020 14:25:20

Signing en design in een werkomgeving zijn 2 belangrijke elementen die een grote rol spelen bij het motiveren en inspireren van het personeel. Uw personeel is een van de belangrijkste factoren binnen het bedrijf, zo niet dé belangrijkste. Voor het creëren van meer betrokkenheid, wordt van personeel niet alleen kennis over de producten en diensten verwacht, maar ook dat men zich verbonden voelt met de missie en visie van het bedrijf. Het verhaal van het bedrijf, de combinatie van historie, identiteit, visie en missie is belangrijk om ook via het pand zelf te communiceren zodat men hier dagelijks mee wordt geconfronteerd. Het voelen van verbondenheid is belangrijk voor een goede werksfeer en trouwe medewerkers.

Trends in interieurdecoratie in Retail – Deel 3: van ideeën naar realisatie

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 16-okt-2018 10:39:54

In de twee eerste blogs (onze whitepaper is hier te downloaden) in deze serie over de consumententrends en het vergroten van de beleving bespraken we de trends die we zien in de retail om meer bezoekers naar de fysieke winkels te trekken. Wellicht heeft u daaruit al nieuwe ideeën opgedaan voor de inrichting van uw winkel. In dit laatste deel van de serie blogs over trends in de retail signing worden we concreter over de mogelijkheden van instore en outstore signing om een beleving te creëren in uw winkel. Welke opties op het gebied van prints & signing zijn er allemaal en wat kunt u ermee in uw winkelinterieur?

Afhankelijk van welke sfeer of winkelervaring u nastreeft, zijn er verschillende keuzes in wand-, raam-, vloer- en lichtdecoraties. Bijvoorbeeld wandvullende prints, fotobehang, akoestische panelen, raamfolies en/of interne bewegwijzering. Deze producten kunnen helpen om de trends in concrete aankleding te verwerken. Hieronder gaan we dieper in op deze signing producten.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd