RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Corona vloerstickers anderhalve meter afstand

Posted by Nicky Smol on 3-nov-2021 11:53:24

Nu de coronamaatregelen van de overheid opnieuw zijn aangescherpt en de anderhalve meter terug is van weggeweest, bent u wellicht weer op zoek naar mooie corona vloerstickers. U bent bij Blomsma Print & Sign aan het juiste adres voor COVID stickers en andere covid signing.

UV dot Print and Walk

De PVC folie ‘UV dot Print N walk’ is speciaal ontwikkeld voor vloerstickers. De folie is voorzien van een speciale dot belijming waardoor deze luchtbelvrij is. U heeft dus altijd vloerstickers zonder luchtbellen. De folie is direct op het oppervlak aan te brengen en is voorzien van R9 certificering. Bovendien is de UV dot Print N Walk geschikt voor printen met UV- en latex inkten. De speciale zachte PVC folie is hiermee zeer geschikt voor corona vloerstickers en looproutestickers.

UV dot print N walk

Voordelen van UV dot Print N Walk:

  • Eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen.
  • Kan direct op structuur geprint worden, lamineren niet nodig.
  • Voorzien van R9 certificering.
  • Geschikt voor printen met UV- en latex inkten.
  • Bekrooond met Viscom award in de categorie Large Format Printing.

Covid signing voor anderhalve meter afstand

U heeft vast meegekregen dat de coronamaatregelen opnieuw zijn aangescherpt. Ook de anderhalve meter afstand is hiermee terug van weggeweest. Maak het uw werknemers en bezoekers makkelijk door gebruikte maken van corona vloerstickers en corona looproutes. Met de 1,5 meter vloerstickers zijn personen zich bewuster van het feit dat ze afstand moeten houden van elkaar.

Corona vloerstickers in eigen huisstijl

Uiteraard hebben we bij Blomsa Print & Sign een groot assortiment aan vloerstickers, maar we kunnen iedere sticker ook in uw eigen huisstijl of branding uitvoeren. Bovendien kunnen we leveren in alle sectoren. Of u nu covid vloerstickers voor ziekenhuizen wilt of anderhalve meter vloerstickers voor het in onderwijs... Alles is mogelijk!

Vloerstickers


Andere COVID signing

Wilt u naast vloerstickers nog andere COVID-signalering? Wij leveren ook:

- Instructie- en richtlijnposters.
- Corona schermen.
- Displays & informatieborden
- Raamstickers

Bekijk onze brochure Social Distancing voor COVID-signing voor alle informatie.

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST