Blomsma Print & Sign Blog

Energielabel C nog op tijd behalen? Kies voor 3M Raamfolies

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 6-dec-2022 10:43:11

Grote kans dat u enkele maanden geleden wel iets heeft gehoord over het verplichte energielabel C voor 2023. Toen was er nog voldoende tijd, toch? Maar inmiddels is het over een kleine maand al zover. Want per 1 januari moet een kantoorgebouw verplicht minimaal energielabel C hebben, en dat betekent dat u nog maar een paar weken heeft om een boete te voorkomen.

Interieurdecoratie voor schepen

Geschreven door Nicky Smol op 17-aug-2022 14:14:12

Bij Blomsma Print & Sign kunnen we elk interieur verrijken met interieurdecoraties. Maar wist u dat we ook het interieur van (cruise)schepen doen? Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met onze collega’s van Blomsma Signs & Safety, weten we precies hoe we het interieur van schepen naar een hoger niveau moeten tillen!

Creëer privacy onderweg met geblindeerde autoruiten

Geschreven door Nicky Smol op 3-aug-2022 14:54:24

Nieuw glas laten plaatsen in uw voertuig is bij Blomsma Print & Sign niet nodig om privacy te creëren. Met onze speciale folies kunnen uw eigen ruiten gewoon blijven zitten. Deze glasfolies zijn op een later moment ook weer gemakkelijk te verwijderen. Perfect als u een leaseauto heeft of als u slechts op zoek bent naar tijdelijke blindering van uw ramen. Maar ook als u simpelweg niet de hoogste prijs wilt betalen!

Waarom horeca niet zonder goede signing kan

Geschreven door Nicky Smol op 16-mei-2022 12:16:43

Het runnen van een hotel, restaurant of café kan uitdagend zijn. Zeker met zo veel concurrentie om je heen. Gelukkig komt de zomer er weer aan en zijn alle corona ristricties eindelijk verleden tijd. Hét moment dus om te investeren in nieuwe signing. Waarom? Omdat goede signing uw restaurant of café naar een hoger niveau kan tillen!

De voordelen van professionele Raambestickering

Geschreven door Nicky Smol op 7-apr-2022 11:48:29

Wilt u de ramen van uw kantoor, winkel of restaurant versterken met reclame? Dan is raambestickering een hele goede keuze! Met de juiste raamstickers trekt u de aandacht van (potentiële) klanten en straalt u professionaliteit uit. 

5 soorten gevelreclame - welke kiest u?

Geschreven door Nicky Smol op 21-feb-2022 12:19:06

Gevelreclame geeft uw bedrijf niet alleen meer naamsbekendheid, het is ook een visitekaartje voor uw pand. Voorzie uw gevel van een professionele uitstraling en kies de gevelreclame die het best bij u past. Weet u nog niet wat voor soort gevelreclame? Wij helpen u verder!

Trends in Signing 2021

Geschreven door Nicky Smol op 18-aug-2021 15:03:18

Wanneer een professioneel signing-bedrijf kwalitatief werk levert, kan signing jaren meegaan. Daardoor zijn trends in signing niet zo uitbundig en wisselend als bijvoorbeeld interieur-trends. En dat is maar goed ook, want u wilt natuurlijk kiezen voor trends die over 5 jaar nog steeds up-to-date zijn! In deze blog leest u alles over de signing-trends voor de komende jaren.

5 manieren om klantbeleving te verhogen met signing

Geschreven door Nicky Smol op 26-jul-2021 16:20:47

In 1909 wist Harry Gordon Selfridge al ‘The customer is always right’. De Nederlandse variant, ‘Klant is koning’, horen we nog regelmatig voorbij komen. Maar in het tijdperk van digitale media en een concurrent om elke hoek is de klantbeleving misschien wel belangrijker dan ooit tevoren. Een essentieel onderdeel van een goede klantbeleving is het aantrekkelijk maken van uw winkel of pand. In dit artikel vertellen wij hoe u dit voor elkaar krijgt door middel van signing.

7 ideeën voor signing voor het MKB

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 23-apr-2021 9:36:44

Goede signing voor MKB-ers doet meer dan alleen aan voorbijgangers en klanten vertellen waar het bedrijf te vinden is – het helpt ook uw verhaal te vertellen en geeft informatie over uw gewenste imago. Om dat te bereiken dient uw signing/belettering idealiter net zo uniek te zijn als het merk of de organisatie die ze vertegenwoordigt.

3 manieren om met signing personeel te informeren en motiveren

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 22-apr-2020 14:25:20

Signing en design in een werkomgeving zijn 2 belangrijke elementen die een grote rol spelen bij het motiveren en inspireren van het personeel. Uw personeel is een van de belangrijkste factoren binnen het bedrijf, zo niet dé belangrijkste. Voor het creëren van meer betrokkenheid, wordt van personeel niet alleen kennis over de producten en diensten verwacht, maar ook dat men zich verbonden voelt met de missie en visie van het bedrijf. Het verhaal van het bedrijf, de combinatie van historie, identiteit, visie en missie is belangrijk om ook via het pand zelf te communiceren zodat men hier dagelijks mee wordt geconfronteerd. Het voelen van verbondenheid is belangrijk voor een goede werksfeer en trouwe medewerkers.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd