Blomsma Print & Sign Blog

De akoestiek op kantoor verbeteren met akoestische fotowanden

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 6-apr-2020 14:39:34

Heb je ooit aan de andere kant van een  (vergader-) tafel gezeten van iemand in een kantoor of restaurant en je kon ze nauwelijks verstaan omdat het overal zo luidruchtig was? Dat hebben we allemaal. Het is geen geheim dat lawaai echt hinderlijk kan zijn op plaatsen als restaurants, kantoren en collegezalen, waar verstaanbaarheid en sfeer een belangrijke rol spelen in het doel van de omgeving. Toch is het alleen merkbaar als deze locaties niet de tijd hebben genomen om de kwestie van de ruimte-akoestiek aan te pakken. We begrijpen dat niet elke plek is ontworpen met de akoestiek in gedachten, maar we kunnen u helpen om de akoestiek op uw kantoor of restaurant te verbeteren. In dit blog focussen we ons op zogenaamde akoestische fotopanelen. 

Trends in interieurdecoratie in Retail – Deel 2: 4 tips om de beleving te vergroten

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 10-sep-2018 15:23:43

Een belangrijke term om de beleving te vergroten in de Retail is placemaking. Dit betekent het creëren van een plaats waar mensen graag verblijven, welke ze graag bezoeken en regelmatig naar terugkeren. Hoe creëert u zo’n plaats in uw winkel, waar klanten graag komen? En wat helpt de beleving van de klant te vergroten? Dit kan door elementen toe te voegen die klanten positieve ervaringen geven, welke ervoor zorgen dat klanten belevingen opnieuw willen ervaren in de toekomst. Maar wat zijn de trends in deze elementen?

Trends in interieurdecoratie Retail - Deel 1: Consumententrends

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 21-aug-2018 10:07:10

De trends in interieurdecoratie van retailers zijn gedreven door de behoeften van consumenten. Het is belangrijk om te weten welke trends spelen bij consumenten, zodat deze doorgevoerd kunnen worden en een invulling krijgen in het interieur. Creëer een belevenis waardoor consumenten uw winkel aantrekkelijker vinden en eerder een bezoek brengen. 

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd