Blomsma Print & Sign Blog

Interieur wrappen: alle voordelen op een rij!

Geschreven door Nicky Smol op 15-mei-2023 12:01:05

Interieur wrappen is een renovatietechniek waarbij speciale, zelfklevende vinylfolies worden gebruikt om oppervlakken in het interieur te renoveren of restylen. Deze folies zijn een geweldige oplossing voor het snel en eenvoudig renoveren van het uiterlijk van muren, meubels, trappen, gevels en meer!

Elektrische auto wrappen of bestickeren?

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 20-jan-2023 14:51:22

Vandaag de dag zien we meer elektrische auto’s op de weg dan ooit te voren. Dit zien wij ook terug in de autobestickering en carwrap opdrachten die wij binnenkrijgen. Nu is dit natuurlijk niet iets nieuws, al jaren bestickeren of wrappen wij onder andere Tesla’s. Deze elektrische auto zien wij regelmatig op onze werkplaats omgetoverd worden, de ene kleur nog mooier dan de andere.

Privacyfolies voor vergaderruimtes

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 17-jan-2023 12:00:00

Een kantoorruimte met veel ramen en glas zorgt voor een prettige lichtinval in uw pand. Maar een nadeel van veel glas is het gebrek aan privacy, zeker voor vergaderruimtes. Daarom wordt er in moderne panden vaak gebruik gemaakt van privacyfolies voor vergaderruimtes.

Verbeter de akoestiek van uw ruimte op een stijlvolle manier

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 4-jan-2023 9:28:29

Als u akoestische panelen op een goede manier inzet, kunnen ze zeer effectief zijn bij het oplossen van allerlei geluidsproblemen. Of het nu gaat om een restaurant, een kantoor of een museum.

Bescherm uw treinstel tegen graffiti met treinbestickering

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 20-dec-2022 10:03:02

Een treinstel heeft onderweg naar bestemming, maar ook bij stilstand, veel te verduren. Weersomstandigheden of vandalisme kunnen zorgen voor beschadigingen aan de lak van uw locomotieven. Maar ook graffitispuiters zijn een doorn in het oog van spoorwegmaatschappijen. Dat is precies de reden dat veel van deze maatschappijen tegenwoordig kiezen voor treinbestickering.

Energielabel C nog op tijd behalen? Kies voor 3M Raamfolies

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 6-dec-2022 10:43:11

Grote kans dat u enkele maanden geleden wel iets heeft gehoord over het verplichte energielabel C voor 2023. Toen was er nog voldoende tijd, toch? Maar inmiddels is het over een kleine maand al zover. Want per 1 januari moet een kantoorgebouw verplicht minimaal energielabel C hebben, en dat betekent dat u nog maar een paar weken heeft om een boete te voorkomen.

De mooiste muurprints met Airtex fotobehang

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 22-nov-2022 11:49:35

Fotowanden (ook wel wandvisuals of muurprints) zijn groot formaat foto’s of behang die een complete muur voorzien van een hoge kwaliteit print. Met fotowanden maak je van een saaie, kale muur gemakkelijk een sfeervolle wand. De perfecte manier om uw kantoor of receptie te decoreren of restylen!

Antwoord op al uw vragen over auto wrappen

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 27-sep-2022 14:53:43

We zien het steeds meer, auto wrappen, maar wat is het eigenlijk? Wat kost een carwrap? En voor wie is het wrappen interessant? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen. 

Tijdelijke signing voor events & pop-ups

Geschreven door Nicky Smol op 1-sep-2022 14:50:31

Organiseert u binnenkort een tof evenement voor uw merk? Of overweegt u een pop-up store? Lees dan vooral even deze blog voor de toffe mogelijkheden van onze tijdelijke signing.

Interieurdecoratie voor schepen

Geschreven door Nicky Smol op 17-aug-2022 14:14:12

Bij Blomsma Print & Sign kunnen we elk interieur verrijken met interieurdecoraties. Maar wist u dat we ook het interieur van (cruise)schepen doen? Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met onze collega’s van Blomsma Signs & Safety, weten we precies hoe we het interieur van schepen naar een hoger niveau moeten tillen!

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd