RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Elektrische auto wrappen of bestickeren?

Posted by Chanel Bronsgeest on 20-jan-2023 14:51:22

Vandaag de dag zien we meer elektrische auto’s op de weg dan ooit te voren. Dit zien wij ook terug in de autobestickering en carwrap opdrachten die wij binnenkrijgen. Nu is dit natuurlijk niet iets nieuws, al jaren bestickeren of wrappen wij onder andere Tesla’s. Deze elektrische auto zien wij regelmatig op onze werkplaats omgetoverd worden, de ene kleur nog mooier dan de andere.

De afgelopen weken zien wij ook veel nieuwe elektrische modellen voorbij komen. In deze blog lichten we een aantal van deze opdrachten uit waaronder een carwrap voor een gloednieuwe BMW IX3 en een folie met huisstijl voor een Volkswagen ID Buzz Cargo. Benieuwd? Lees snel verder!

Voordelen van carwrapping en autobestickering 

Wagenparkbelettering helpt niet alleen mee aan een professionele uitstraling en meer naamsbekendheid. Carwrapping (het volledig wrappen van uw voertuig) is ook een uitstekende manier om uw voertuigen te beschermen. De folies die worden gebruikt voor onze carwraps zijn namelijk wasstraatbestendig en UV-afstotend. Uw voertuigen zijn dus meteen beschermd tegen corrosie en aantasting van zonlicht en slijtage.

Daarnaast is autobestickering juist weer ideaal om je huisstijl in door te voeren. Een huisstijl draagt bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf en/of uw merk. Toch zijn er veel bedrijven die hun huisstijl niet (volledig) doorvoeren, bijvoorbeeld in het eigen wagenpark. En dat is ontzettend zonde! Want de huisstijl van uw bedrijf draagt bij aan uw imago en naamsbekendheid.

 

dunea

Uw elektrische auto laten bestickeren of toch volledig laten wrappen?

U wilt dat uw wagenpark er representatief uitziet en kiest voor wagenparkbelettering. Een uitstekend idee! Maar hoe nu verder? Allereerst is het belangrijk om te bedenken of u uw wagenpark wilt bestickeren/beletteren of wrappen. Maar wat is precies het verschil?

Afhankelijk van het ontwerp bestickeren onze 3M-, Avery- en VCA-gecertificeerde monteurs iedere auto. Zij gebruiken hiervoor professionele snijvinyl van gerenommeerde fabrikanten. Deze 'stickers' worden door onze monteurs op professionele wijze op uw voertuig geplakt. Dit noemen we wagenparkbestickering.

U kunt ook kiezen voor een volledige carwrap van uw voertuigen. Anders dan losse stickers krijgen uw voertuigen dan een volledig nieuw ‘jasje’. Het wrappen van uw auto of bedrijfswagen is kwalitatief nauwelijks te onderscheiden van spuitwerk. Dit is mogelijk omdat we bij Blomsma alleen werken met gecertificeerde specialisten en hoogwaardige foliesoorten van o.a. 3M.

vinci wagenpark

Elektrische auto wrappen of bestickeren: de praktijkvoorbeelden 

Allereerst een voorbeeld van een prachtige carwrap voor een particuliere klant. Deze gloednieuw BMW IX3 was vanuit de fabriek niet in zwart leverbaar. Toch was de wens van de klant om hem in het zwart te hebben. Een perfecte klus voor onze 3M gecertificeerde carwrappers dus! De IX3 is voorzien van een strakke 3M 2080 Gloss Black carwrapfolie. Niet alleen heeft de BMW nu de gewenste kleur, ook wordt de lak voor vele jaren beschermd.

bmw op maat 1

Ook hebben wij de Volkswagen ID Buzz Cargo van onze gewaardeerde klant Batenburg Energietechniek mogen bestickeren. Wij mochten deze bijzondere Buzz voorzien van de Batenburg huisstijl met een geprinte 3M IJ280 wrap folie, zoals wij ook de rest van het wagenpark van Batenburg voorzien van de kenmerkende kleuren en logo.

batenburg op maat

De laatste elektrische auto die wij willen uitlichten is de Volkswagen ID3. Deze mochten wij bestickeren voor één van onze trouwe klanten, Fortune. Ook hier hebben we de huisstijl mogen doorvoeren in de wrap folie. Een hele duurzame manier van reclame maken!

fortune op maat

Benieuwd naar andere projecten die kozen hebben voor autobestickering of carwrapping? Bekijk al onze projecten in de gallery en doe meteen inspiratie op.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder.

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST