Blomsma Print & Sign Blog

Wat is printen nu eigenlijk? Terminologie uitgelegd

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 16-jul-2018 8:42:11

Vele vaktermen, terminologieën en woordspelingen worden gebruikt voor afdrukken en printen. Door de jaren heen zijn er heel wat printtermen de revue gepasseerd en voor de vakspecialist zijn deze eenvoudig te begrijpen. Maar hoe kijkt de gewone mens hier tegenaan? In deze blog kunt u meer lezen over de verschillende vaktermen die worden gebruikt, uitgelegd speciaal voor de beginner!

Squid; zelfklevende semi-transparante stof als raamdecoratie

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 13-nov-2017 16:36:52

“Textiel als raamdecoratie”, dat klinkt bekend. Iedereen denkt natuurlijk direct aan gordijnen of vitrages, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Privacy is nu ook te creëren door het toepassen van zelfklevende semi-transparante stof. Dus geen raamfolie of vitrages, maar vlak textiel!

4 trends in Signing 2017

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 16-okt-2017 16:53:43

"First impressions last forever". Als u wilt investeren in signing en klanten wilt trekken naar uw bedrijf of instantie, dan kunt u dit feit niet negeren. Een goede eerste indruk is het halve werk.

Bij Blomsma Print & Sign zien we het uiteraard als onze taak om goed op de hoogte te blijven van de laatste trends in signing. In deze blogpost delen we graag wat van onze kennis zodat u op de hoogte blijft van (opkomende) trends om de aandacht van uw publiek te trekken. Hieronder geven wij u enkele trends in signing die we in 2017 zien.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd