Blomsma Print & Sign Blog

Energielabel C nog op tijd behalen? Kies voor 3M Raamfolies

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 6-dec-2022 10:43:11

Grote kans dat u enkele maanden geleden wel iets heeft gehoord over het verplichte energielabel C voor 2023. Toen was er nog voldoende tijd, toch? Maar inmiddels is het over een kleine maand al zover. Want per 1 januari moet een kantoorgebouw verplicht minimaal energielabel C hebben, en dat betekent dat u nog maar een paar weken heeft om een boete te voorkomen.

Renovatie van scholen - Creëer een inspirerende leeromgeving

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 17-mei-2018 9:46:20

Deze week (week 20, mei 2018) kwam het nieuws naar buiten dat de PO-Raad, VO-Raad en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) een gezamenlijk plan en afspraken gemaakt hebben over de renovatie van schoolgebouwen.

Zonwerende raamfolies verbeteren uw werkklimaat

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 4-apr-2018 8:29:49

Veel glas en last van (hinderlijke) warmte en weerspiegelingen door de zon
De oplossing tegen de warmte van de zon in uw bedrijfspand of werkomgeving kan misschien eenvoudiger geregeld worden dan u nu denkt. Zon- of warmtewerende raamfolies kunnen dé oplossing bieden. Deze folies hebben de eigenschap om de warmte van de zon buiten te houden en het daglicht minder fel te maken. Hierdoor verbetert het werkklimaat en kan de temperatuur intern wel tussen de 6 en 8 graden zakken, waardoor de airconditioning een stuk lagen kan. De soms hinderlijke inval van zonlicht op beeldschermen wordt ook gedeeltelijk gereduceerd en het zicht naar buiten blijft scherp.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd