Blomsma Print & Sign Blog

Privacyfolies voor vergaderruimtes

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 17-jan-2023 12:00:00

Een kantoorruimte met veel ramen en glas zorgt voor een prettige lichtinval in uw pand. Maar een nadeel van veel glas is het gebrek aan privacy, zeker voor vergaderruimtes. Daarom wordt er in moderne panden vaak gebruik gemaakt van privacyfolies voor vergaderruimtes.

Verbeter de akoestiek van uw ruimte op een stijlvolle manier

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 4-jan-2023 9:28:29

Als u akoestische panelen op een goede manier inzet, kunnen ze zeer effectief zijn bij het oplossen van allerlei geluidsproblemen. Of het nu gaat om een restaurant, een kantoor of een museum.

Bescherm uw treinstel tegen graffiti met treinbestickering

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 20-dec-2022 10:03:02

Een treinstel heeft onderweg naar bestemming, maar ook bij stilstand, veel te verduren. Weersomstandigheden of vandalisme kunnen zorgen voor beschadigingen aan de lak van uw locomotieven. Maar ook graffitispuiters zijn een doorn in het oog van spoorwegmaatschappijen. Dat is precies de reden dat veel van deze maatschappijen tegenwoordig kiezen voor treinbestickering.

Energielabel C nog op tijd behalen? Kies voor 3M Raamfolies

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 6-dec-2022 10:43:11

Grote kans dat u enkele maanden geleden wel iets heeft gehoord over het verplichte energielabel C voor 2023. Toen was er nog voldoende tijd, toch? Maar inmiddels is het over een kleine maand al zover. Want per 1 januari moet een kantoorgebouw verplicht minimaal energielabel C hebben, en dat betekent dat u nog maar een paar weken heeft om een boete te voorkomen.

De mooiste muurprints met Airtex fotobehang

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 22-nov-2022 11:49:35

Fotowanden (ook wel wandvisuals of muurprints) zijn groot formaat foto’s of behang die een complete muur voorzien van een hoge kwaliteit print. Met fotowanden maak je van een saaie, kale muur gemakkelijk een sfeervolle wand. De perfecte manier om uw kantoor of receptie te decoreren of restylen!

Antwoord op al uw vragen over auto wrappen

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 27-sep-2022 14:53:43

We zien het steeds meer, auto wrappen, maar wat is het eigenlijk? Wat kost een carwrap? En voor wie is het wrappen interessant? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen. 

Tijdelijke signing voor events & pop-ups

Geschreven door Nicky Smol op 1-sep-2022 14:50:31

Organiseert u binnenkort een tof evenement voor uw merk? Of overweegt u een pop-up store? Lees dan vooral even deze blog voor de toffe mogelijkheden van onze tijdelijke signing.

Contourmarkering

Geschreven door Nicky Smol op 11-jul-2022 15:26:01

Veel van de ongevallen in Nederland ontstaan door slechte zichtbaarheid en verkeerde inschatting van afstand, snelheid en grootte van het voertuig. Ongevallen die te maken hebben met een vrachtwagen, trekker, opleggers of aanhangers zijn vaak het gevolg van slecht zicht.

Contourmarkering kan deze ongelukken niet alleen voorkomen, het is zelfs verplicht voor vrachtwagens vanaf 7,5 ton. Voor trailers/aanhangers is dit zelfs al vanaf 3,5 ton. Maar ook voor andere 'grotere' voertuigen onder de 7,5 ton kunnen wij het u absoluut aanraden.

Zet uw stad op de kaart met City dressing

Geschreven door Nicky Smol op 29-jun-2022 14:01:45

Het woord zegt het eigenlijk al: City dressing is het ‘aankleden van je stad’. Maar hoe werkt dit dan precies?

Een consistente huisstijl met de juiste signing voor uw bedrijfspand

Geschreven door Nicky Smol op 22-jun-2022 9:05:16

Een huisstijl draagt bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf en/of uw merk. Toch zijn er veel bedrijven die hun huisstijl niet (volledig) doorvoeren in hun eigen bedrijfspand. Ze hebben een prachtige website met eigen logo, kenmerkende kleuren en een bepaald lettertype. Maar aangekomen bij het bedrijfspand is hier niets van terug te zien. Ontzettend zonde als je het ons vraagt, want de huisstijl van uw bedrijf draagt nu juist bij aan uw imago en uw naamsbekendheid!

‘’Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van de organisatie past en deze consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid van de organisatie versterkt en wordt de identificatie met de organisatie door de eigen medewerkers vergroot. Het is tevens een goede manier om je als organisatie te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.’’ communicatiecoach.com

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd