RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Een consistente huisstijl met de juiste signing voor uw bedrijfspand

Posted by Nicky Smol on 22-jun-2022 9:05:16

Een huisstijl draagt bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf en/of uw merk. Toch zijn er veel bedrijven die hun huisstijl niet (volledig) doorvoeren in hun eigen bedrijfspand. Ze hebben een prachtige website met eigen logo, kenmerkende kleuren en een bepaald lettertype. Maar aangekomen bij het bedrijfspand is hier niets van terug te zien. Ontzettend zonde als je het ons vraagt, want de huisstijl van uw bedrijf draagt nu juist bij aan uw imago en uw naamsbekendheid!

‘’Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van de organisatie past en deze consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid van de organisatie versterkt en wordt de identificatie met de organisatie door de eigen medewerkers vergroot. Het is tevens een goede manier om je als organisatie te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.’’ communicatiecoach.com

Uw huisstijl doorgevoerd in uw pand

Het doorvoeren van uw huisstijl in uw bedrijfspand kan op verschillende manieren en hoeft geen duizenden euro’s te kosten. U kunt het eigenlijk zo gek maken als u zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan indoor bewegwijzering voor grotere panden, glasdecoraties voor glazen vergaderruimtes of zelfs ontvangstbalies/recepties geheel gewrapt in uw eigen huisstijl.

receptie huisstijl

Het is allemaal mogelijk. Van inspirerende prints op de muur tot vloerstickers en van gewrapte liftdeuren tot gepersonaliseerde plattegronden. Geef uw pand een make-over, inclusief uw meubilair, zonder dat u voor kapitalen hoeft uit te geven aan nieuwe meubels. Weet u niet waar u moet beginnen? Onze experts adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten.

privacyfolie coolblue


Buitenreclame

Misschien nog wel belangrijker dan de binnenkant van uw pand is de herkenbaarheid van uw organisatie aan de buitenkant. Zeker als u op een locatie zit waar veel verkeer langskomt, is herkenbaarheid een must! Bovendien maakt u het uw bezoekers een stuk makkelijker om uw pand te vinden.

De beste manier om goed vindbaar en herkenbaar te zijn, is het gebruik maken van lichtreclame of doosletters. Het voordeel van lichtreclame is bovendien dat u ook in de wintermaanden (wanneer het laat licht wordt en weer vroeg donker is) goed te vinden bent. Een ander voordeel is dat deze buitenreclame ook professionaliteit van uw bedrijf uitstraalt. Vindt u duurzaamheid belangrijk? Heel goed! Wij werken bij Blomsma Print & Sign altijd met LED verlichting en zo duurzaam mogelijke materialen.

lichtreclame-Jun-20-2022-12-47-57-94-PM

Naast lichtreclame kunt u er op uw bedrijfsterrein ook nog voor kiezen om reclamezuilen te plaatsen. Deze reclamezuilen kunnen tevens dienen als bewegwijzering. Zo weten bezoekers waar ze moeten parkeren en hoe ze vervolgens de ingang van uw pand kunnen vinden.

Al deze vormen van reclame in de huisstijl dragen bovendien bij aan een positieve user experience voor uw bezoekers.

zuilen


Wagenpark

Last but not least: Als u uw huisstijl écht helemaal compleet wilt maken, dan hoort uw wagenpark daar natuurlijk ook bij. Goed uitgevoerde autobestickering draagt bij aan de naamsbekendheid van uw bedrijf/merk en maakt van uw voertuigen rijdende visitekaartjes.

En dat is niet het enige voordeel van autobestickering: Carwrapping is namelijk een uitstekende manier om uw voertuigen te beschermen. De folies die we gebruiken zijn namelijk wasstraatbestendig en UV-afstotend. De carwrap beschermt de auto dus tegen corrosie en aantasting van zonlicht/slijtage. Wanneer u auto's least, is dit een groot voordeel. Wij kunnen de wraps namelijk ook weer voor u verwijderen, zodat u het voertuig weer kan inleveren als nieuw.

bol auto

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een van onze diensten, of wilt u vrijblijvend advies van een van onze experts m.b.t. de doorvoering van uw eigen huisstijl? Wij helpen u graag! Neem gerust contact op.

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST