Blomsma Print & Sign Blog

Maak glasruiten op een eenvoudige manier veiliger met veiligheidsfolie

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 12-jun-2018 15:43:45

Als u om u heen kijkt ziet u overal glas. Mooi, functioneel, modern, ruimtelijk maar zeker ook gevaarlijk en uiterst breekbaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zegt men weleens, maar er is in sommige gevallen ook opzet in het spel, zoals bij inbraak.

De oplossing voor zowel een ongeluk als inbraak is het toepassen van een veiligheidsfolie. U voorkomt hiermee doorvallen, waardoor de kans op ernstig letsel aanzienlijk kleiner is. En u maakt het inbrekers een stuk moeilijker om binnen te komen en uw kostbaarheden mee te nemen.

Renovatie van scholen - Creëer een inspirerende leeromgeving

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 17-mei-2018 9:46:20

Deze week (week 20, mei 2018) kwam het nieuws naar buiten dat de PO-Raad, VO-Raad en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) een gezamenlijk plan en afspraken gemaakt hebben over de renovatie van schoolgebouwen.

Zonwerende raamfolies verbeteren uw werkklimaat

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 4-apr-2018 8:29:49

Veel glas en last van (hinderlijke) warmte en weerspiegelingen door de zon
De oplossing tegen de warmte van de zon in uw bedrijfspand of werkomgeving kan misschien eenvoudiger geregeld worden dan u nu denkt. Zon- of warmtewerende raamfolies kunnen dé oplossing bieden. Deze folies hebben de eigenschap om de warmte van de zon buiten te houden en het daglicht minder fel te maken. Hierdoor verbetert het werkklimaat en kan de temperatuur intern wel tussen de 6 en 8 graden zakken, waardoor de airconditioning een stuk lagen kan. De soms hinderlijke inval van zonlicht op beeldschermen wordt ook gedeeltelijk gereduceerd en het zicht naar buiten blijft scherp.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd