Blomsma Print & Sign Blog

Zet uw stad op de kaart met City dressing

Geschreven door Nicky Smol op 29-jun-2022 14:01:45

Het woord zegt het eigenlijk al: City dressing is het ‘aankleden van je stad’. Maar hoe werkt dit dan precies?

Hoe signing zorgt voor een effectieve marketingcampagne

Geschreven door Nicky Smol op 30-mei-2022 12:35:56

Een goede marketingcampagne bedenken kan lastig zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw campagne opvalt tussen alle andere? Of u nu een product of een dienst aanbiedt, een goede marketingcampagne kan uw bedrijf op de kaart zetten. Maar wat is een goede marketingcampagne? En hoe blijf je origineel? Wij vertellen u meer!

Waarom horeca niet zonder goede signing kan

Geschreven door Nicky Smol op 16-mei-2022 12:16:43

Het runnen van een hotel, restaurant of café kan uitdagend zijn. Zeker met zo veel concurrentie om je heen. Gelukkig komt de zomer er weer aan en zijn alle corona ristricties eindelijk verleden tijd. Hét moment dus om te investeren in nieuwe signing. Waarom? Omdat goede signing uw restaurant of café naar een hoger niveau kan tillen!

De voordelen van professionele Raambestickering

Geschreven door Nicky Smol op 7-apr-2022 11:48:29

Wilt u de ramen van uw kantoor, winkel of restaurant versterken met reclame? Dan is raambestickering een hele goede keuze! Met de juiste raamstickers trekt u de aandacht van (potentiële) klanten en straalt u professionaliteit uit. 

Signing onderhouden - hoe doen we dat?

Geschreven door Nicky Smol op 3-mrt-2022 9:17:48

Kwalitatieve signing kan jarenlang mee, zelfs nóg langer wanneer het goed wordt onderhouden. Zelf uw signing onderhouden is echter niet altijd even makkelijk of verantwoord. Daarom bieden we u bij Blomsma Print & Sign onze onderhoudservice. Zo gaat uw signing nog jaren mee en ziet deze er net zo fris uit als de dag waarop ze werden geplaatst! 

5 soorten gevelreclame - welke kiest u?

Geschreven door Nicky Smol op 21-feb-2022 12:19:06

Gevelreclame geeft uw bedrijf niet alleen meer naamsbekendheid, het is ook een visitekaartje voor uw pand. Voorzie uw gevel van een professionele uitstraling en kies de gevelreclame die het best bij u past. Weet u nog niet wat voor soort gevelreclame? Wij helpen u verder!

5 manieren om klantbeleving te verhogen met signing

Geschreven door Nicky Smol op 26-jul-2021 16:20:47

In 1909 wist Harry Gordon Selfridge al ‘The customer is always right’. De Nederlandse variant, ‘Klant is koning’, horen we nog regelmatig voorbij komen. Maar in het tijdperk van digitale media en een concurrent om elke hoek is de klantbeleving misschien wel belangrijker dan ooit tevoren. Een essentieel onderdeel van een goede klantbeleving is het aantrekkelijk maken van uw winkel of pand. In dit artikel vertellen wij hoe u dit voor elkaar krijgt door middel van signing.

7 ideeën voor signing voor het MKB

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 23-apr-2021 9:36:44

Goede signing voor MKB-ers doet meer dan alleen aan voorbijgangers en klanten vertellen waar het bedrijf te vinden is – het helpt ook uw verhaal te vertellen en geeft informatie over uw gewenste imago. Om dat te bereiken dient uw signing/belettering idealiter net zo uniek te zijn als het merk of de organisatie die ze vertegenwoordigt.

Deze zaken kunt u inzetten rondom de feestelijke opening van uw pand of winkel

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 26-mrt-2020 13:26:26

Voor de aankondiging en het zichtbaar maken van uw Grand Opening, oftewel feestelijke opening, zijn er verschillende producten die u kunt inzetten om de feestelijke opening aan te kondigen of uw pand aan te kleden. U wilt zoveel mogelijk mensen bereiken met de aankondiging van uw Grand Opening, of het nou gaat om de opening van een nieuw pand, een nieuw bedrijf of een nieuwe winkel.

5 redenen waarom op uw signing geen telefoonnummer nodig is

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 4-feb-2020 10:33:00

Vroeger moest men telefoonnummers opzoeken in de Gouden Gids, onthouden of opschrijven in adressenboeken om vervolgens handmatig het nummer op de telefoon in te voeren. Tegenwoordig hoeft u alleen maar de naam van het bedrijf te onthouden, op Google op te zoeken en dan krijgt u gelijk alle informatie zoals telefoonnummer, adres, website, openingstijden, etc. Het onthouden van bedrijfsinformatie en telefoonnummers is overbodig geworden en heeft plaatsgemaakt voor het onthouden van andere merkidentificaties zoals logo’s, kleuren en zelfs URL’s. Ondanks deze technologische verandering hebben nog steeds veel bedrijven hun telefoonnummer op de bedrijfsauto of reclamebord staan. Wij geven u 5 redenen waarom u de telefoonnummers beter weg kan laten van uw signing.

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd