RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Hoe signing zorgt voor een effectieve marketingcampagne

Posted by Nicky Smol on 30-mei-2022 12:35:56

Een goede marketingcampagne bedenken kan lastig zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw campagne opvalt tussen alle andere? Of u nu een product of een dienst aanbiedt, een goede marketingcampagne kan uw bedrijf op de kaart zetten. Maar wat is een goede marketingcampagne? En hoe blijf je origineel? Wij vertellen u meer!

Offline marketing & Communicatie

Tegenwoordig vindt een groot deel van de marketingcampagnes online plaats. Dat is ook niet zo gek, omdat we allemaal 24/7 met een smartphone in onze handen zitten. Maar veel marketeers vergeten daarom soms de kracht van offline marketing. Wanneer u offline marketing goed inzet met de juiste signing, kan het veel meer opleveren dan online marketing. Juist nu.

rotterdam


Val op tussen de rest, think big! 

Wees creatief in uw ideeën en denk groot! Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan het laten omtoveren van een tramhalte om uw nieuwe product te promoten? En nee, dan bedoelen we niet slechts een promotie-poster. Maar het complete hokje, inclusief de bankjes, omtoveren in een ware beleving. De perfecte locatie waar mensen wachten op hun tram en niet om uw campagne heen kunnen.

Of wat dacht u van een groot pand met veel glas in een grote stad als Rotterdam of Utrecht? Heeft u XXL raambestickering al eens overwogen? Bij Blomsma Print & Sign kan het allemaal. Van Blow-up specials tot promotiebestickering en van tijdelijke autobestickering tot het bekleden van hele gebouwen in folies. Wij denken met u mee voor de meest opvallende, originele marketingcampagnes!

XXL reclame


Onze mogelijkheden

Nog meer ideeën opdoen? Hierbij speciaal voor u een greep uit de oplossingen die wij bieden voor marketeers en communicatieprofessionals:

Heeft u zelf misschien creative ideeën voor uw marketingcampagne die hier niet tussen staan? Onze experts denken graag met u mee! Wij kijken met u naar alle mogelijkheden zodat uw marketingcampagnes eruit springen tussen alle andere.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST