Blomsma Print & Sign Blog

Interieur wrappen: alle voordelen op een rij!

Geschreven door Nicky Smol op 15-mei-2023 12:01:05

Interieur wrappen is een renovatietechniek waarbij speciale, zelfklevende vinylfolies worden gebruikt om oppervlakken in het interieur te renoveren of restylen. Deze folies zijn een geweldige oplossing voor het snel en eenvoudig renoveren van het uiterlijk van muren, meubels, trappen, gevels en meer!

Elektrische auto wrappen of bestickeren?

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 20-jan-2023 14:51:22

Vandaag de dag zien we meer elektrische auto’s op de weg dan ooit te voren. Dit zien wij ook terug in de autobestickering en carwrap opdrachten die wij binnenkrijgen. Nu is dit natuurlijk niet iets nieuws, al jaren bestickeren of wrappen wij onder andere Tesla’s. Deze elektrische auto zien wij regelmatig op onze werkplaats omgetoverd worden, de ene kleur nog mooier dan de andere.

Privacyfolies voor vergaderruimtes

Geschreven door Chanel Bronsgeest op 17-jan-2023 12:00:00

Een kantoorruimte met veel ramen en glas zorgt voor een prettige lichtinval in uw pand. Maar een nadeel van veel glas is het gebrek aan privacy, zeker voor vergaderruimtes. Daarom wordt er in moderne panden vaak gebruik gemaakt van privacyfolies voor vergaderruimtes.

Kostenbesparend naar Energielabel C met 3M™ raamfolies

Geschreven door Nicky Smol op 14-jun-2022 8:34:23

U heeft het vast wel meegekregen, de strengere maatregelen voor gebouwen om CO2 uitstoot te verminderen. Klimaatverandering en milieuaantasting zetten de toekomst van Nederland en de wereld op het spel. Maar wat moet u als bedrijf doen om uw steentje bij te dragen?

Hoe signing zorgt voor een effectieve marketingcampagne

Geschreven door Nicky Smol op 30-mei-2022 12:35:56

Een goede marketingcampagne bedenken kan lastig zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw campagne opvalt tussen alle andere? Of u nu een product of een dienst aanbiedt, een goede marketingcampagne kan uw bedrijf op de kaart zetten. Maar wat is een goede marketingcampagne? En hoe blijf je origineel? Wij vertellen u meer!

Waarom horeca niet zonder goede signing kan

Geschreven door Nicky Smol op 16-mei-2022 12:16:43

Het runnen van een hotel, restaurant of café kan uitdagend zijn. Zeker met zo veel concurrentie om je heen. Gelukkig komt de zomer er weer aan en zijn alle corona ristricties eindelijk verleden tijd. Hét moment dus om te investeren in nieuwe signing. Waarom? Omdat goede signing uw restaurant of café naar een hoger niveau kan tillen!

De voordelen van professionele Raambestickering

Geschreven door Nicky Smol op 7-apr-2022 11:48:29

Wilt u de ramen van uw kantoor, winkel of restaurant versterken met reclame? Dan is raambestickering een hele goede keuze! Met de juiste raamstickers trekt u de aandacht van (potentiële) klanten en straalt u professionaliteit uit. 

3M™ FASARA™ Privacyfolies

Geschreven door Nicky Smol op 16-mrt-2022 13:29:02

Met meer dan 100 unieke designs, patronen en texturen zijn de glasfolies (privacyfolies) geeft 3M™ de mogelijkheid om elk kantoor te voorzien van een professionele uitstraling. De folies geven niet alleen privacy, maar tillen uw interieur naar een hoger niveau. 

De mooiste privacyfolies voor elk kantoor

Geschreven door Nicky Smol op 10-mrt-2022 9:57:52

Privacyfolies lelijk? Dat hoeft helemaal niet! Misschien kent u privacyfolies als de slecht-geplakte folies die men vaak zelf op ramen plakken. Deze melkglasfolie, ook wel anti-inkijkfolie genoemd, is vaak niet juist aangebracht. Bovendien zijn er ook andere soorten privacyfolie, die een mooie aanvulling kunnen zijn op uw interieur! 

Lobby signing zorgt voor een goede eerste indruk

Geschreven door Jan Peter Verheuvel op 1-jun-2021 15:45:22

Het woord 'lobby' in de context van een kamer heeft verschillende betekenissen. Het kan een gang of doorgang zijn die verschillende kamers verbindt, of een voorkamer zoals in de ontvangstruimte van een kantoor, of zelfs een foyer zoals in een theater of een hotel. Welke betekenis je ook neemt, een lobby is een plaats waar mensen tijd doorbrengen waardoor het precies de juiste plaats is om het merk en imago van een organisatie te presenteren en zelfs al een stuk van uw bedrijfs-DNA over te brengen.

 

RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd