RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Signing onderhouden - hoe doen we dat?

Posted by Nicky Smol on 3-mrt-2022 9:17:48

Kwalitatieve signing kan jarenlang mee, zelfs nóg langer wanneer het goed wordt onderhouden. Zelf uw signing onderhouden is echter niet altijd even makkelijk of verantwoord. Daarom bieden we u bij Blomsma Print & Sign onze onderhoudservice. Zo gaat uw signing nog jaren mee en ziet deze er net zo fris uit als de dag waarop ze werden geplaatst! 

Bij Blomsma Print & Sign weten we precies wat we moeten doen om uw signing er op zijn best uit te laten zien. Naast de nodige reparaties voeren we ook regelmatig onderhoud uit. Zeker als uw signing op grote hoogte hangt kan het lastig zijn voor u om dit zelf te doen. Het is dan verstandig om te kiezen voor onze professionele monteurs. Zo blijft uw signing in topconditie en voorkomt u onnodig risico.

blog

Waarom moet u signing onderhouden? 

Onderhoud van signing en bewegwijzering is belangrijk. U bent verantwoordelijk voor het onderhoud van uw signing. Daarnaast is het belangrijk dat uw signing er verzorgd uitziet, het is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf.

Bij Blomsma Print & Sign nemen we al uw zorgen uit handen. Onze professionele monteurs laten uw signing, zoals gevelreclame of lichtreclame, er weer als nieuw uitzien. Om er zeker van te zijn dat uw signing veilig, schoon en operationeel blijft, kunt u vandaag nog contact opnemen met ons onderhoudsteam. We lopen dan al uw signing na, checken of alles nog goed op zijn plek zit en maken uw signing schoon.


Kies Blomsma voor het onderhoud van uw signing

Blomsma Print & Sign bestaat al meer dan 40 jaar. Onze monteurs beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is voor het onderhoud van uw signing. Wij kunnen u onder andere helpen bij:

  • Jaarlijkse schoonmaak en inspectie van uw signing
  • Veiligheidscontrole van de signing
  • Inspectie en reparaties van elektrische onderdelen
  • Energiezuinige LED-ombouw van oude verlichtingssystemen
  • Schadebeoordeling en reparaties

Al onze monteurs beschikken over de juiste kennis en certificaten.

blog2

Bescherm uw uitstraling en voorkom problemen

Altijd goed verzorgde signing zonder er te veel naar om te hoeven kijken? Dat is geen enkel probleem! Bij Blomsma Print & Sign kunnen we samen met u een jaarlijkse inspectie inplannen voor al uw signing en bewegwijzering. Dankzij deze geplande inspecties kunnen we mogelijke problemen met uw signing opsporen en in de kiem smoren voordat ze een probleem worden. Daarnaast maken we uw signing ook gelijk schoon voor een frisse, nieuwe uitstraling.

Bescherm uw uitstraling en merkidentiteit en zorg voor professionele, goed onderhouden signing.

 

Heeft u nog vragen of wilt u een inspectie/controle van uw signing aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder.

 

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST