RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Antwoord op al uw vragen over auto wrappen

Posted by Chanel Bronsgeest on 27-sep-2022 14:53:43

We zien het steeds meer, auto wrappen, maar wat is het eigenlijk? Wat kost een carwrap? En voor wie is het wrappen interessant? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen. 

Wat is carwrapping eigenlijk?

Auto wrappen, ook wel carwrapping, is het deels of volledig beplakken van uw auto met speciale wrapfolie. Het full wrap bestickeren van uw auto of bedrijfswagen is kwalitatief nauwelijks te onderscheiden van spuitwerk doordat Blomsma werkt met alleen de beste kwaliteit folie van o.a. 3M. Het auto wrappen wordt alleen gedaan door onze 3M-, Avery- en VCA- gecertificeerde monteurs. Wat resulteert in een perfecte carwrap met langdurige garantie.

Is auto wrappen iets voor mij?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u kiest voor auto wrappen. We sommen een aantal voordelen van carwrapping voor u op:

  • Auto wrappen is goedkoper dan het overspuiten van uw auto;
  • Met het wrappen beschermt u de lak van de auto wat resulteert in een hogere verkoopwaarde of inruilwaarde;
  • De mogelijkheden van carwrapping zijn eindeloos, geef uw auto een unieke uitstraling.

auto wrappen blog 3 nieuw

Wat kost het om een auto te laten wrappen?

Op deze vraag kunnen wij niet één duidelijk antwoord geven. Dit is heel erg afhankelijk van het type auto maar ook van uw wensen. Ziet u het liefst de gehele auto in een nieuwe kleur of alleen bepaalde delen van de auto? Of misschien wilt u de auto in verschillende kleuren wrappen. Uiteraard geven we u graag een passende en vrijblijvende offerte.

Auto wrap kosten zijn dus afhankelijk van uw wensen maar om u wel een indicatie te kunnen geven: bij een full wrap, full color moet u denken aan een vanaf prijs van 2000 euro. Dit houdt in dat u een full color bestickering krijgt, hiermee een onderscheidende identiteit, zelf gekozen design of beeldimpressie en hoge kwaliteit door 3M vinylsoorten.

Hoe lang gaat een wrap mee?

Helaas kunnen we ook op deze vraag niet zomaar 1-2-3 een duidelijk antwoord geven. Een kwalitatieve carwrap kan jaren mee. De exacte levensduur hangt echter af van een aantal factoren:

  • De soort folie, zowel qua merk maar bijvoorbeeld ook qua afwerking, een matte folie is anders dan een glanzende folie;
  • Ook de kleur is bepalend in de levensduur van de folie, de hoeveelheid pigment speelt hierbij een rol;
  • Daarnaast zijn sommige kleuren gevoeliger voor invloeden van de zon;

Door te werken met alleen de beste A-merken folie zoals 3M wrap folie, zal dit proces zeer langzaam gaan en duurt het jaren voordat het zichtbaar gaat worden. We kunnen u daarom ook hele goede garanties geven, benieuwd hoeveel jaar garantie we u kunnen geven? Neem direct contact met ons op om uw wensen te bespreken.

auto wrappen blog nieuw 2

Waarom kiezen voor Blomsma?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende aanbieders die uw auto kunnen wrappen. We vertellen u graag waarom u het beste voor Blomsma kunt kiezen:

  • Blomsma is een 3M preferred carwrapper;
  • Onze gecertificeerde en erkende carwrappers worden opgeleid volgens strikte standaarden;
  • Ook gespecialiseerd in andere services zoals het blinderen van de autoruiten;
  • Voldoende capaciteit om ook grote opdrachten uit te voeren.

Kunnen jullie een auto wrap laten zien?

Uiteraard hebben we al veel auto’s voorzien van een nieuwe kleur. Van een Mini Cooper tot een Ferrari en van een Porsche tot een Tesla. De ene een uniekere kleur dan de ander maar allemaal tevreden klanten. Deze keer willen we een Tesla wrap uitlichten. Tesla’s worden gemaakt in een beperkt aantal kleuren. Om deze reden zien we vaak voorbij komen dat de klant liever de Tesla in een andere kleur wil wrappen. Zo ook bij onderstaande Tesla, deze werd in het wit afgeleverd bij de klant. Dit was niet helemaal wat hij voor ogen had dus ging hij met Blomsma op zoek naar de perfecte match. Deze werd gevonden en zie hier onder het prachtige resultaat. Kunnen we binnenkort ook uw Tesla uw droomkleur geven?

auto wrappen nieuw-3

Meer informatie over auto wrappen?

Benieuwd wat Blomsma Print & Sign voor u kan beteken? We denken graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

REAGEER OP DEZE BLOGPOST