RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

De mooiste muurprints met Airtex fotobehang

Posted by Chanel Bronsgeest on 22-nov-2022 11:49:35

Fotowanden (ook wel wandvisuals of muurprints) zijn groot formaat foto’s of behang die een complete muur voorzien van een hoge kwaliteit print. Met fotowanden maak je van een saaie, kale muur gemakkelijk een sfeervolle wand. De perfecte manier om uw kantoor of receptie te decoreren of restylen!

Wat is Airtex fotobehang?

Airtex fotobehang is fijn geweven polyester met daarop een PVC coating. Het doek heeft een matte, lichte structuur. De achterkant van een Airtex fotobehang doek heeft een lichtgrijze kleur zodat je weinig kleurverschil zult hebben met de muur.

Een groot voordeel van Airtex fotobehang is dat we de doeken in één geheel kunnen printen, zodat u geen naden krijgt in uw muurprint. Bovendien is Airtex fotobehang van hoge kwaliteit, omdat het materiaal erg stevig is. Bovendien is Airtex kleurvast en zult u geen krassen zien.

Alle voordelen van Airtex fotobehang op een rij:

  • Naadloos behang uit één stuk.
  • Hoge kwaliteit.
  • Waterafstotend en krasbestendig.
  • Bestand tegen UV licht en kleurvast.
  • Werkt brandvertragend.

anicura kantoor

Waarom kiezen voor muurprints in uw werkomgeving?

Fotowanden hebben een bewezen positief effect op de werksfeer. Een mooi kantoor met een prettige werksfeer verhoogt op zijn beurt weer de motivatie van werknemers. Bovendien zorgt het voor een prettige bezoekerservaring voor klanten, partners of andere bezoekers.

Muurprints met Airtex fotobehang zijn laag in kosten en snel aangebracht, zonder vervelende verflucht of geluidoverlast. De opties zijn eindeloos en wanneer u de fotowand zat bent, zijn ze gemakkelijk te vervangen!

Bekijk hier onze projecten en doe meteen inspiratie op: https://www.blomsma.nl/printensign/projectgallery/interieurtoepassingen-gallery/

kantoor2

Meer weten?

Heeft u interesse in de verschillende soorten fotowanden waar u uit kunt kiezen bij Blomsma Print & Sign? Of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van interieurdecoratie? Neem gerust contact met ons op!

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST