RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Interieurdecoratie voor schepen

Posted by Nicky Smol on 17-aug-2022 14:14:12

Bij Blomsma Print & Sign kunnen we elk interieur verrijken met interieurdecoraties. Maar wist u dat we ook het interieur van (cruise)schepen doen? Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met onze collega’s van Blomsma Signs & Safety, weten we precies hoe we het interieur van schepen naar een hoger niveau moeten tillen!

Folies in hoogwaardige kwaliteit

Het interieur bepalen van een schip kan een uitdagende klus zijn. Zeker als u passagiers vervoert op luxe cruiseschepen. De ruimtes van uw schip moeten functioneel worden ingedeeld en tegelijkertijd aantrekkelijk zijn voor uw publiek. Wij helpen u graag om hierin de beste en mooiste keuzes te maken.

Wat betreft interieur voor schepen, werken we veelal met hoogwaardige folies van 3MTM. Deze folies kunnen worden geplaatst op muren, vloeren en zelfs meubilair zonder dat ze extra ruimte in beslag nemen. De folies zijn daarmee uitermate geschikt voor een renovatie van uw interieur. Bovendien is het wrappen van meubels en het interieur vaak kostenbesparend en duurzamer in vergelijking tot andere vormen van renovatie.

 

acta


DI-NOCTM interieurfolies
Interieurfolies waar we graag mee werken binnen Blomsma zijn de DI-NOCTM folies van 3MTM. De folies hechten gemakkelijk aan het oppervlak (ruw of glad) en zijn daardoor te gebruiken bij tal van toepassingen. Bovendien zijn de folies niet van echt te onderscheiden. Elk interieur wordt gemakkelijk omgetoverd in een luxe ruimte: van 'houten' kasten tot 'marmeren' tafels.


FasaraTM decoratieve glasfolies
Wat betreft glasfolies werken we veel met de FasaraTM folies van 3MTM. De FasaraTM decoratieve glasfolies zijn speciale privacyfolies met meer dan 100 unieke designs, patronen en texturen. De folies maken een eind aan saaie privacyfolies en voorzien elke ruimte van een stijlvolle, professionele uitstraling. Perfect geschikt voor badkamers, openbare toiletten, en vergaderruimtes met veel glas.

Full-color wandvisuals
Fotowanden zijn een van de beste en meest inspirerende manieren voor het restylen en decoreren van uw schip. Met onze groot formaat fotowanden kunnen we de mooiste visuals voor u maken op bijna iedere ondergrond. Wij maken van een kale muur een sfeervolle wand. U kunt kiezen uit behang, Airtex, folie prints of textiel doeken die we uit 1 deel voor u kunnen leveren en monteren.

acta 2


Totaalprojecten

Dankzij onze nauwe samenwerkingen met onze collega’s Blomsma Signs & Safety leveren we voor u ook totaalprojecten. Heeft u bijvoorbeeld interesse in bewegwijzering, veiligheidssignalering of ontruimingsplattegronden? Deze signing kan allemaal worden geleverd in uw huisstijl en natuurlijk in de stijl van uw interieur. Zo maakt u van al uw signing één mooi geheel en hoeft u niet meerdere bedrijven in te zetten voor alle verschillende werkzaamheden. Bij Blomsma brengen we functionele en decoratieve signing graag samen.

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST