RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Alles over DI-NOC interieurfolies

Posted by Nicky Smol on 17-nov-2021 8:39:02

De folies van DI-NOC bestaan al meer dan 70 jaar. Ze werden ooit groot in Japan, waar de folies populair waren als vervanger van hout. Inmiddels krijgt het portfolio van DI-NOC elke 2 jaar een update. Deze update bevat telkens nieuwe texturen die meegaan met de (interieur)trends. Zo zorgt 3M niet alleen voor betere technieken, maar ook voor telkens verrassende texturen.

Bij Blomsma Print & Sign werken we veel met de hoogwaardige folies van 3M, zo ook met DI-NOC. Maar wat is DI-NOC eigenlijk? En wat maakt DI-NOC folie zo uniek in vergelijking tot andere folies? In deze blog vertellen we u alles over DI-NOC.

Wat is DI-NOC folie?

DI-NOC interieurfolies zijn geproduceerd door 3M en worden veel gebruikt in de architectuur. De folies hechten gemakkelijk aan het oppervlak (ruw of glad) en zijn daardoor te gebruiken bij tal van toepassingen. Blomsma Print & Sign werkt dan ook vaak samen met architecten en interieurbouwers, omdat de folies niet van echt zijn te onderscheiden. Van 'houten' kasten tot 'marmeren' muren: elk interieur wordt gemakkelijk omgetoverd in een luxe ruimte. 


Wat maakt DI-NOC uniek?

Uniek aan DI-NOC is het feit dat de folies niet van echt te onderscheiden zijn. De folies fungeren moeiteloos als echt hout, metaal, steen of zelfs leer. Door de matte coating hebben de folies een luxe uitstraling. Deze coating zorgt er bovendien voor dat vingerafdrukken nauwelijks zichtbaar zijn en dat het oppervlak krasbestendig is. Het oppervlak is ook gemakkelijk schoon te maken en de folies hebben een lange levensduur.

De meer dan 1000 verschillende DI-NOC folies bestaan in o.a. de volgende categorieën:

  • Een zeer groot aanbod aan houtsoorten
  • Beton-look
  • Diverse soorten natuursteen
  • Textiel
  • Suede en leer
  • Metaal

DI-NOC 600x300

 

Waarom kiezen voor DI-NOC?

Door te kiezen voor restyling met folies bespaart u veel tijd en geld ten opzichte van een renovatie met een compleet nieuw interieur en schilderwerk. U ervaart geen overlast van verfluchten of ander werkmateriaal dat dagen in de weg ligt. 

Maar de belangrijkste reden voor u is natuurlijk de luxe uitstraling. Geef uw ruimte een nieuw jasje en maak van een bezoek een belevenis. Uw gasten zullen de folies niet van echt kunnen onderscheiden!

DINOC2 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Na het lezen van deze blog enthousiast geworden over DI-NOC? Wij vertellen u graag meer. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.
 
 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST