RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

3M Platinum Graphic Provider: wat houdt dat nu precies in?

Posted by Jan Peter Verheuvel on 5-jul-2017 9:11:26

Find me on:

De Blomsma Groep behoort met de status 'Platinum' in het nieuwe 3M™ Select Graphic Provider-programma tot het hoogste niveau in het selecte gezelschap van slechts 3 signbedrijven in Nederland. Maar wat houdt dat nu precies in? En belangrijker nog: wat betekent dit voor onze klanten?

 

3M is wereldwijd één van de grootste producenten van hoogwaardige zelfklevende folies. Deze zelfklevende folies worden ingezet voor allerhande signtoepassingen, zoals raamdecoraties en autobestickeringen, maar ook voor gevel- en interieurrenovaties. Veelal worden deze zelfklevende folies voorzien van een print, waarbij er dus inkten aan te pas komen. Om garantie te kunnen afgeven op de duurzaamheid van het eindproduct (de signtoepassing), de hechting van de lijmlaag en de kleurechtheid van de inkten heeft 3M het Matched Component System™ (MCS) ontwikkeld.

 

3M™ Matched Component System™
Het 3M™ MCS™ principe is een door 3M voorgeschreven en gecontroleerde keten van alle fases die nodig zijn om tot een eindtoepassing te komen; van productie tot montage. Op basis hiervan worden uitgebreide garanties gegeven op alle signtoepassingen waarin 3M materialen zijn verwerkt. Alleen bedrijven die volgens deze 3M™ MCS™ voorschriften werken kunnen de hoogste productkwaliteit garanderen. En daar komt het 3M™ Select Provider programma om de hoek kijken. Dit programma maakt een onderscheid in de kwaliteitsstandaard van signbedrijven die 3M producten verwerken in hun signtoepassingen.

 

Hoogste 3M kwaliteitsstatus
Slechts enkele bedrijven in Nederland, waaronder Blomsma, kregen van 3M de hoogste status (Platinum) in het Select Graphic Provider programma. Dat wil zeggen dat deze bedrijven door 3M zelf worden aanbevolen als partners die alle producten van 3M volgens de hoogste kwaliteitsnorm verwerken. Dit houdt ook in dat deze bedrijven de meest uitgebreide garanties kunnen afgeven op 3M producten. Ook worden Platinum Graphic Providers nauw betrokken bij de ontwikkeling en verbetering van producten. Een 3M™ Select Platinum Graphic Provider zit dus op de voorste rij wat betreft garanties, productontwikkelingen en nieuwe toepassingen van 3M producten.

 

Kort gezegd: bij Blomsma garanderen we u de hoogste productkwaliteit en duurzaamheid van signtoepassingen met 3M producten. Daarnaast ontwikkelen we samen met u en 3M nieuwe producten of productsamenstellingen voor uitdagende en complexe toepassingen. Ook zijn colormatch folies in uw specifieke huisstijlkleuren mogelijk.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw winkels/bedrijf? Wij vertellen u er graag alles over! Bel ons op 079-3301070 of mail naar projecten@blomsma.nl

REAGEER OP DEZE BLOGPOST