RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

5 voorbeelden van gevelreclame met impact

Posted by Jan Peter Verheuvel on 15-okt-2019 13:28:47

Find me on:

Gevelreclame zorgt voor herkenbaarheid van uw pand en het vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf. In deze blog geven wij 5 voorbeelden van gevelreclame met impact.

Het logo van Allseas, groots op het pand

Het bedrijf Allseas is marktleider op het gebied van offshore pijpleidingaanleg en zware hijs- en onderwaterconstructies. Allseas wilde graag opvallende gevelsigning in de juiste kleur en huisstijl van het bedrijf groots op het pand aangebracht hebben. Blomsma heeft de naam Allseas, tevens het logo, in het formaat van 18 meter lang bij 3,5 meter hoog rechtstreeks op het pand gemonteerd met folie van 3M. Dit zorgt voor herkenbaarheid voor klanten/bezoekers. Bekijk het volledige project van Allseas in de projectgallery.

Opvallende lichtreclame van 3M langs de snelweg

Het hoofdkantoor van 3M Nederland in Delft is direct naast de snelweg A13 gevestigd. Om optimaal gebruik te maken van deze locatie heeft Blomsma de gevel van het pand voorzien van twee grote logo’s. De logo’s zijn 6 meter breed en zijn geplaatst op het pand, waarbij het deels voor de gevel is gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat de achterliggende complexe constructie bijna niet zichtbaar is. Door de grootte en verlichting valt de gevelreclame goed op bij langsrijdend Nederland. De gevelreclame is daarnaast vervaardigd met ingebouwde energiebesparende LED verlichting, waardoor het bedrijf ook goed zichtbaar is in het donker. Bekijk het volledige project van 3M in de projectgallery.

3m_lichtreclame-2

Campagne ter promotie van de Renault Alpine als gevelreclame

Naast de naam van het bedrijf op het pand kan een gevel ook gebruikt worden als uiting van reclames van externe partijen. Gevelreclame in een grote stad of langs een drukke weg heeft een hoge attentiewaarde en is perfect voor een reclamecampagne. Een bedrijf kan haar pand of gevel ter beschikking stellen voor andere bedrijven om gevelreclame te plaatsen. Daarnaast kan gevelsigning ook puur dienen als decoratie op een gebouw. Bekijk het volledige project van Renault Nederland in de projectgallery.

alpine-header

Lichtbak bij KWS Infra Rotterdam

Gevelreclame kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo is er bij KWS Infra Rotterdam gekozen voor een lichtbak op het dak van het pand. De lichtbak bestaat uit een rechthoekig frame met TL verlichting, inmiddels vervangen door LED verlichting, waar een doek omheen is gemonteerd. Doordat de gevelreclame op het dak staat, is het goed te zien voor voorbijgangers, zowel overdag als in de avond. Bekijk het volledige project van KWS in de projectgallery.

e2e76d6c-5f0c-4e0a-adbb-1ac2ff4e248d

Samsung gevelreclame met doosletters

Op het gebouw van Samsung langs de A13 bij Delft staat met doosletters het logo van Samsung. De letters zijn zowel overdag als in de avond goed te zien door de lichtreclame. Helaas was de letter G van het logo door stormschade kapotgegaan. De letter G moest daardoor worden vervangen door een nieuwe doosletter, in exact dezelfde huisstijl als de andere letters. Blomsma Print & Sign heeft de letter G vernieuwd en de andere letters gecontroleerd en hersteld waar nodig. Bekijk het volledige project van Samsung in de projectgallery.

Header-Samsung

Wilt u ook gevelreclame voor uw bedrijf of moet uw gevelreclame hersteld worden? Neem voor meer informatie contact op met één van onze projectleiders. Voor meer tips over gevelreclame kunt u onze blog over 4 tips voor de juiste gevelreclame lezen.

REAGEER OP DEZE BLOGPOST